Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      uroda

uroda

(15 wyników)
    • Tego dowiodły najnowsze badania przeprowadzone przez naukowców. Kobiety szukają bogatych mężów, a mężczyźni atrakyjnych kobiet. Nie byłoby w tym nic odkrywczego, gdyby nie fakt, że własnie uroda i pieniądze najczęściej decydują, że wiążemy się z tą, a nie inną osobą. Czyżby pierdu, pierdu, że szukamy bratniej duszy odchodziło do lamusa: skocz.int.pl/5010 ?
    • no własnie jak sie ma spożywanie słodyczy do kwestii urody szeroko pojmowanej ;) bo ja śmiem twierdzić, że jedząc słodycze mamy lepszy humor, a co za tym idzie jestesmy piękniejsze ;) dzieciaki mojego brata opychaja sie cukierkami, ostanio rozsmakowaly sie w elsach i jak tylko do nich wadam to czestuja ciocię, czyli mnie ;) i powiem wam mile to jest
    • Witam Kobitki:) Tak wlasnie teraz przyszla mi do glowki pewna mysl:) Mianowicie...Podoba Wam sie Wasz facet, jak jest postrzegany przez waszych bliskich, przyjaciol, jako ktos bardzo przystojny??:)Wiadomo liczy sie charakter, cechy wewnetrzne, ale czy wyglad nie ma zadnego znaczenia dla was?? Jak to jest z Wami.. Dzieki za odpowiedz:* Bylybyscie z kims z wygladu brzydkim gdyby mial idealny charakterek??
    • to że najwazniejsza jest wielkość penisa ,to ja słyszę na każdym kroku,od każdej dziewczyny.I każda mi to mówi,że jeżeli mam małego,to nie mam co liczyć na jakikolwiek udany zwiazek z kobietą.I nawet nie powinienem się łudzić nadzieją ,że małym też mozna.bo to nie prawda.I nawet dzisiaj mi jedna dziewczyna powiedziała,że penis jest bardzo ważny w seksie i że bez normalnego rozmiaru,nic nie bedzie.A czym jest większy tym większą daje przyjemnośc,a czem mniejszy tym mniejszą przyjem...
    • podoba wam sie ? www.bajer.pl/?id=39813
    • Byl tu taki post na temat idealu urody wrsrod znanych kobiet. a co z facetami? Drogie panie ktory ze znanych facetow podoba sie wam najbardziej?
    • Taki sobie o watek, ciekawa jestem po prostu czy podoba sie wam taki typ urody (moim zdaniem troche niedoceniany, poniewaz ostatnio u nas podobaja sie tylko "polskie latynoski" i dziewczyny z uporem probuja robic sie na takie). Chodzi mi o jasna cere, niebieskie oczy i ciemne wlosy. Zebralam kilka pan, ktore prezentuja ten typ urody i tak mnie ciekawi, ktora wam najbardziej sie podoba ? www.saranair.com/gallery/gallery/liv/thumb/24.jpg entimg.msn.com/i/gal/AngelinaJolieRETNA/I...
    • Chlopcy moze teraz wy sie wypowiecie jaki jest wasz ideal kobiety. Czy dziewczyna powinna byc szczupla czy grubsza, wysoka czy niska, czy idealem sa blondynki czy brunetki....
    • Jestem samodzielna,uroda w miarę zadowalająca,długie nogi,duże cycki i dobrą figurę,głupia też nie jestem i nie mogę znależć faceta.Mam 27 lat.Jakimi oni do cholery kryteriami się kierują.
    • Być piękną ale głupią, czy mądrą a brzydką??
    • Prosze pomozcie dziewczyny...jakis czas temu farbowałam włosy i od tamtego momentu cały czas wypadaja juz nie mam siły bo sa wszedzie...co mam zrobic jak wzmocnic włosy zeby znow były zdrowe...
    • ,,,,,,,, Jestm ładna ale nie umię być romantyczna i szalona,, z zazdroscia patrze na dziewczyny które potrafia skoczyc na swoich chłopaków na ulicy i czule ich pocałować....Brakuje mi tej iskry do mojoej urody gdzie i jak nauczyc sie sexappealu,?
    • co myslicie o pieknych dziewcznach - czy maja latwiej w zyciu, czy uroda znacznie poprawia i zmienia ich stostunki z mezczyznami i czy czesto wykorzystuja swoja urode jako bron ?
    • czy wy tez uwzacei ze najgorsze co moze byc to przecietna uroda i zachowanie? czyli takei jakiego jest najwiecej, oto zludzie o przecietnej urodzie wogole nie sa zauwazani, ja natomiast mam nieprzecietna urodem, jak na faceta, dlugie czarne rzesy i brwi, troche krzyy nos i ucho, blizne,duza pupe, a wiec jestem nieprzecietny wyjatkowy, mam nadziej ze wlanei tacy faceci sie podobaja kobieta, czy mamracje? kobiety te znei znosza przecietnosci , , idealnych proporcjonalnych twarzy i...
    • Słuchajcie!mam koleznka,która jest naprawde zajbi... laską, i ona wie o tym doskonale. A ja czuje sie przy niej jak kopciuszek. choc przyznaje ,ze sam tez nie jestem brzydka. Mam spore powodzenie u facetów ale jak ona jest ze mna to jakbym gasła. Faceci nie moga oderwz od niej wzroku aj znów pozostaje w jej cieniu. Meczy mnie to bo bardzo ja lubie ale jestem kobieta a kazda kobieta lubi byc najpiekniejsza i w ogóle. Poradzcie co robic???????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się