uroda

(5 wyników)
  • Dziewczyny, jestem mężatką od 2 lat. Cały czas odczuwam duży ból podczas stosunku. Dlatego decydujemy się z mężem na mniejszą penetrację. Czy myślicie, że to utrudni zajście w ciążę? A czy myślicie, że podnoszenie nóg po stosunku jest pomocne?
  • Bardzo proszę o udzielenie mi odpowiedzi w kwestii mniejszego jajnika - może są tu kobietki które też mają mniejszy jajnik a mimo to wszsytko jest ok i wiedza coś więcej na ten temat niż ja w chwili obecnej. Staramy się z mężem o dziecko już od 10 miesięcy więc zaczęłam robić sobie badania żeby sprawdzić czy wszystko z nami ok i podczas usg wyszło że mój prawy jajnik jest dużo mniejszy od lewego (lewy jest normalny, miałam z niego owulację i wogóle wszystko z nim ok). Czy może to ...
  • plamię od 22dc. dziś 25 dc. Palmienie rozpoczęło się lekkim krwawieniem (kolor żywej krwi) wczoraj plamień brak, dziś znowu - niestety koloru brązowego. Temperatura utrzymuje się powyżej 37C. Biorę bromergon więc miałam nadzieję, że plamienia ustąpią. progesteron w normie. O co więc chodzi? Tracę cierpliwość, skąd te cholerne plamienia skoro progesteron w normie - tempararura powyżej 37(czyli progesteron ok) Czy jest to zwiastu @ czy jest jeszcze jakaś szansa?
  • Dzis jest 45 dzien cyklu. Dwa tygodnie temu mialam objawy przedokresowe. Cykle mam dlugie i nieregularne 39 - 46 dni. Wydluzaja sie z wiekiem. I to przyprawia mnie o bol glowy... i zjada nerwy. 10 Lat temu byly 29-35. Juz od 5-ciu dni wyczekuje @. ..i doczekac sie nie moge. Od dwoch dni sluzu duzo i czasami o zabarwieniu rozowym. Dzis kregoslup mnie boli...coraz mocniej. No tak jak na @. Kiedy ona w koncu przyjdzie!? W piatek az zrobilam test ciazowy, ale nie wyszedl. Czy ktoras z Was m...
  • Proszę aby wpisywały się dziewczyny które mają w normie prolaktynę a mimo to mają brązowe plamienia na dzień lub dwa przed spodziewaną @.U mnie to palmienie zaczęło się wczoraj a dziś zawitała pani @.Mam zamiar w przyszłym tygodniu zbadać sobie prolaktynę dla własnego spokoju.Z góry dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam cieplutko :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się