Forum Społeczeństwo Bez Granic
ZMIEŃ
      uroda

uroda

(7 wyników)
    • 10 japońskich gadżetów do poprawiania urody. Jak przejrzałam te gadżety , to stwierdziłam ,że chyba dnia by nie starczyło na wszystkie te zabiegi :) :) technologie.gazeta.pl/internet/56,113843,11122860,Top_10_japonskich_gadzetow_do_poprawiania_urody.html
    • ...pozostawia wiele do zyczenia. na palcach jednej reki mozna policzyc paru "do rzeczy". reszta, ani zbyt inteligentna, ani urodna. cos w tym jest,ze nieciekawi faceci pchaja sie na stolki.czyzby uroda panom przeszkadzala w karierze?
    • Atrakcyjne kobiety i mężczyźni są znacznie rzadziej bezrobotnymi niż osoby, które wyglądają trochę gorzej. Zarabiają oni również wyraźnie lepiej niż ich koledzy na podobnym stanowisku, ale z mniejszymi walorami zewnętrznymi. Czy zgadzacie się z takimi tezami? jegostrona.pl/styl/artykuly/401343,przystojny-nie-potrzebuje-studiow-uroda-warta-tyle-co-tytul-magistra.html
    • Nie bardzo mogę zrozumieć, dlaczego kobiety uwierzyły w to, że opalone jest piękne? Wmówiono im, że "baba na traktorze" to wzór kobiety wyzwolonej, równouprawnionej. Od wieków wiadomo, że słońce źle wpływa na skórę, na zdrowie człowieka. Dlatego też dawniej damy dbały aby nie dać się opalić, nosiły parasole od słońca chroniące. W przeciwieństwie do wieśniaczek, które na takie "zbytki" nie mogły sobie pozwolić. Nie wiem teraz, czy to wzorce chłopek, czy sektora interesy usług turystyczny...
    • to duża satysfakcja i często tylko tyle, bo przyjemność żadna! :DDD No i co Wy na to Drogie Panie?
    • Panie obdarzone urodą powinny być wdzięczne swoim ojcom. To dzięki przekazanym genom wygląd ich córek jest atrakcyjny. Na taką zależność niestety nie mogą liczyć chłopcy. To wniosek wysnuty przez zespół psychologów ze szkockiego University of St. Andrews.Mężczyźni o regularnych, symetrycznych rysach twarzy i klasycznej urodzie najczęściej płodzą synów, którzy nie mogą pochwalić się atrakcyjnym wyglądem… córki najczęściej są obdarzone wyjątkową urodą wtedy, gdy posiadają przystojnych o...
    • idą sobie i wszyscy zwracają uwagę tylko na NIĄ . Już kilka razy slyszalem uwagę dziewczyn ,ze widząc jakąs parę większą uwagę zwracają na kobietę niż faceta . Powinno być raczej odwrotnie co ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się