uroda

(16 wyników)
  • Witam! Dziewczyny jak to jest z tymi kolorami sukien ślubnych (chodzi mi o kolory biały i ecru), które pasują do określonych typów urody?Gdzieś to już czytałam, ale teraz nie mogę nic na ten temat znalezć.Ja mam włosy w kolorze ciemny blond z jasnymi pasemkami, cera o odcieniu delikatnej opalenizny.Jaka suknia będzie dla mnie lepsza:biała czy ecru?Dodam że jeszcze nie mierzyłam sukienek ślubnych, więc nie mam na razie porównania...Ale Wy moze z doświadczenia już mozecie coś powie...
  • Jaki kolor sukienki jest najlepszy dla typu urody zima? Hej zimy zdradźcie w jakim kolorze macie sukienki :O)
  • Mam problem. Od zawsze chciałam białą suknię ale się zastanawiam jak będzie wyglądać.. Mam czarne, długie, proste włosy i dośc jasną urodę (naturalnie jestem blondynką jasną). Czy biały kolor będzie dobrze do mnie pasował? Czy lepiej ecru?
  • www.ambasadaurody.pl/p/pakiety/slub.php cos takiego znalazlam w sieci co o tym myslicie? makijaz slubny w tym miejscu troszke mnie przeraza- chyba wolalabym profesjonalna makijazystke na te okazje ale reszta brzmi ok
  • Mam bardzo jasną cerę, wręcz białą i w białej sukni ślubnej wygladam jak "śmierć". Lubie swoja skóre dlatego nie chce korzystac z solarium itp. Dlatego zastanawiam sie nad kolorem sukni - nie chcę mieć złotej czy bezowej a białej nie mogę... Dziewczyny mozecie mi coś poradzic? Dodam że jestem szatynka z niebieskimi oczami... Dziekuje z góry za wszystkie rady :)
  • czy to, że zamawiam 3 ujęcia a ktoś inny 10 upoważnia fotografa do tego, by nas "olać"?
  • b ardzo mi sie spodobal. www.brides.com/weddingstyle/decorations/gallery/editorspick/detail/173783?f=168%3a654&offset=3 jakie mam szanse ze taki bukiet wykona mi ktos w nowym targu? Czy jest t o trudna sztuka kwiaciarstwa?
  • ostatnio pytałam makijażystkę czy w makijażu ślubnym nawiązuje do koloru np.bukietu - bo tak sugerowały panie w kwiaciarni. Osobiście się przeraxiłam bo chciałam zielony bukiecik :) powiedziała więc że NIGDY nie robi "kolorowego" makijażu oczu, wybiera brązy, szarośći, beże. Jedynie może np lekkim różem zaakcentować usta. a przed chwilą przeczytałam ze jedna z Forumek planuje różowo-fioletowy makijaż, więc jak to jest??? Robiłyście rozeznanie w tym temacie?
  • Ludzie, wybrałam sobie na świadkową koleżankę, ktora jest śleczna jak obrazek. ja w tym nie widziałam problemu, ale teraz wszyscy mi mówią, że ona przyćmi mnie, bo jest taka śliczna i pytają, po co ją wybrałam. Ja jestem takią przecietną z kolei dziewczyną - nie wyróżniająca się zbnyrt pięknością. Co robić?????
  • Dziewczyny, bardzo prosze was o rade.Bede miala sukienke koloru ecru nie wiem jakiego koloru makijaz moge zrobic do sukni tego koloru. Myslalam o tonacji rozu i delikatnego fioletu ale nie wiem czy to bedzie pasowalo. Szczerze mowiac to w tych kolorach sie czuje bardzo dobrze, probowalam kolory bezu, brazy i szarosci ale nie czulam sie dobrze.Makijaz na slub planuje zrobic sama, powoli bede kompletowac kosmetyki. Prosze doradzcie.
  • mnie sie marzy lekko blekitna ale slysze ze blekit to dla druhny..co o tym myslicie?
  • cześć a wiec i ja pokazuję suknię i proszę o opinię ale PLS bądźcie delikatne... wiem, że to jest bardziej bombka a raczej bomba niż rybka ale taki był mój wybór:) tylko teraz co do niej. wiem, że dodatki muszą być skromne żebym nie wyglądała jak choinka tylko co będzie pasowało do tej sukni?? www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1932c6c4ff04487c.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0c0d1a05b4124480.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e63306f10fcbb19f.html jakie kwiaty? smukłe i wisząc...
  • Idę dziś na próbe makijażu i zastanawiam się, co pani zasugerować - chodzi o kolor cieni do powiek. Zazwyczaj maluję się pod kolor ubrania, ale w tym przypadku byłby trudno - pomalowac sobie oczy na kolor ecru:))) Jaką kolorystykę polecacie na ślub? Tak mi chodzi po głowie jakieś złoto-brąz, ale nie wiem... Acha, "pod kolor oczu" u mnie było by trudno, bo mają kolor szaro-zielono- niebieski:)) I w zalezności oo tego jak się pomaluję kolor wydaje się inny, na zasadzie kontrastu ni...
  • Do ślubu i wesela jeszcze duuużo czasu. A ja generalnie jak tylko mam wolną chwilkę to buszuję po stronach ślubno- weselnych ;) Dziś od rana oglądam sobie propozycje kwiaciarni. Każdy we wstępie reklamuje się, że dobiera kwiaty do sukni, typu urody Panny Młodej. Ja mam osobiście dwa typy...niebieskie szafirki--jako kwiatki sezonowe (wiosenne) i tradycyjne róże. No i do jakiej sukni czy typu urody są szafirki ;) ??
  • Ślub 19 lipca a ja caly czas waham się co do fryzury.Ostatecznie zdecydowalam się na taką.Myślicie ,że będzie pasowala do sukni?? Fryzura: www.fryzury.brat.pl/fryzury_slubne/index.php?plik=fryzury_slubne053&nrZdjecia=53 Suknia: www.slubnytarg.pl/ks/14355.jpg
  • Dziewczyny czy możecie polecić jakiegoś dobrego fryzjera w Bochni lub Brzesku i jakąś wizażystkę?? Ślub już coraz bliżej a ja wciąż nie wiem kto mnie uczesze/umaluje :-((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się