uroda

(8 wyników)
  • oczy - ciemny brąz z niebieskimi białkami. Włosy - kolor mysi, opalam sie b. szybko na kolor szaro-brązowy, cerę mam ogólnie żółtawą (bez zarózowień), w zimie bez żadnej opalenizny jestem zielonkawa, piegów brak. co ja jestem - lato?, zima? Jakie kolory powinnam nosić (poza fioletem, bo w nim jest mi b. dobrze)? Proszę o radę
  • Proszę o poradę jakie kolory powinny dominować w makijażu przy cerze naczynkowej, mocno zaczerwienionej z trądzikiem. Podkład wyrównuje koloryt mojej skóry na kilka godzin, później znowu mam czerwoną twarz. Jaki makijaż oczu i ust ochłodzi trochę moją karnację? Jaki klor włosów i ubrań powinnam wybierac. Pozdrawiam ciepło!
  • ostatnio Pani w douglasIE poleciła mi takie cienie: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dd814bbb3d47333f.html a oto ja(zdjecia na smutno bo sesja;/) images32.fotosik.pl/122/4cbfb5b4088545d1med.jpg www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/539e2c3411c4334c.html do tej pory bylo na szaro srebrno, zielono ale nie mam pojecia
  • jaki typ makujażu i kolory będą odpowiednie do mojego typu urody? zazwyczaj używałam tylko podkładu i malowałam rzęsy, ale czas na zmiany... (do włosów też mam pewne zastrzeżenia) Bardzo proszę o radę
  • czy makijaz dobiera sie tez do stroju? moze ktos poradzi co dla czekoladowego brazu z jasnymi badz rudawymi refleksami i czerwonej sukni?
  • mam 15 lat zielone oczy brązowe włosy i taka w sam raz karnacje nie jest ani za ciemna ani za jasna jakich kolorów cieni mogła bym urzywac ?? i czy eye- liner nie bedzie zły do oczu oraz czarna kredka ?? Pozdrawiam i z góry Dziękuje !!!!
  • Witam, proszę o radę odnośnie makijażu dobrego dla mojego typu urody: szczupła z blond pasemkami, duże niebiesko-szare oczy, pełne usta. Wiem na pewno, że czarna kredka do oczu nadaje ordynarnego wyrazu, więc używam brązowej. tylko do końca nie jestem przekonana czy powinnam ją rysować na górnej powiece, na lini dolnych rzęs czy wewnątrz oka?Pozdrawiam!
  • Witam!! Chciałam prosić o poradę dotyczącą makijażu dla mnie, zarówno na dzien jak i wieczór. Chcę od fachowca dowiedzieć się co naprawde pasuje od mojej urody. Dodam ze nie boje sie eksperymentow i odwaznych pomyslow. Zamieszczam rowniez swoje zdjeciam na jednym mam bardzo lekki makijaz a na drugim jestem calkowicie naturalna. Z góry dziekuje za wszelkie porady.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się