ursus

(10 wyników)
  • Szukam dla mojej córeczki żlobka z przedszkolem z jezykiem angielskim w okolicach ursusa woli centrum.Z tego co czytalam na forum najlepsze przedszkola sa na ursynowie i mokotowie dla mnie niestety troche daleko zeby wozic corke. Moze ktos z Was mi doradzi...
  • witam poszukuje dla 3 latka jakiejs swietlicy czy punktu przedszkolnego czy też mini przedszkola na kilka godzin dziennie. chodzi mi o to aby dziecko miało kontkt z innymi dziećmi. Wiem ze szukam zbyt pózno ale poszukuję od września. czy wiecie drogie forumkowiczki czy jeszcze gdzieś uda mi sie coś znależć
  • szukam dla swojego 3 latka miejsca gdzie mogłabym go oddać na kilka godzin dziennie na jakieś zajęcia grupowe.
  • czy jest na forum ktoś kogo dziecko uczęszcza do przedszkola w Ursusie lub we Włochach lub dopiero planuje uczęszczać, do którego i jakie opinnie na jego temat?
  • czy ktoś coś wie o przedszkolach w Ursusie? Mam się tam przeprowadzić i chciałam wcześniej wybadać opinię innych matek
  • Mam ogromną prośbę do rodziców maluchów o opinię w sprawie prywatnych przedszkoli w tych dzielnicach. Moja córcia będzie miała we wrześniu prawie 3 latka i szukam, jak chyba większość mam, przyjaznego dzieciom miejsca z takimi samymi wychowawcami. Czytałam jedynie rozwinięty mocno wątek o Zielonej Ciuchci, ale tam nie chce jej posyłać ze względu na zbyt dużą jak na mój gust liczbę dzieci w grupie- 17. Będę bardzo wdzięczna za wasze opinie.
  • Witam. proszę o wszystkie informacje na temat tego przedszkola. Czy czyjeś dziecko tam uczęszcza lub uczęszczało?? Pozdrawiam
  • Będę bardzo wdzięczna za informacje jak wygląda nowy Klubu Malucha w Ursusie ^Mali Europejczycy^. Dostałam ulotkę o tym miejscu. Czy ktoś był już to obejrzeć? Jak znajdę chwilę z pewnością podjadę. Strony internetowej jeszcze nie mają, więc informacji jak wygląda Klub brak.
  • Wydaje mi sie, że powinien powstać osobny wątek.Skorosze to nowa inwestycja i nowi ludzie, zazwyczaj młodzi, którzy maja dzieci w wieku przedszkolnym i nie tylko. Co sądzicie o przedszkolach w tej dzielnicy.Publiczne- niepubliczne? Czekam na wypowiedzi. Pozdrawiam serdecznie, Beata
  • Po licznych rozmowach telefonicznych z dyrektorkami przedszkoli państwowych które utwierdzały mnie o bardzo małych szansach przyjęcia mojego synka zdecydowałam się posłać go od września do prywatnego przedszkola Siódme niebo poszukuję rodziców i opinii o tym przedszkolu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się