Dodaj do ulubionych

ursus i pobliskie okolice

30.06.11, 11:44
witam poszukuje dla 3 latka jakiejs swietlicy czy punktu przedszkolnego czy też mini przedszkola na kilka godzin dziennie. chodzi mi o to aby dziecko miało kontkt z innymi dziećmi. Wiem ze szukam zbyt pózno ale poszukuję od września. czy wiecie drogie forumkowiczki czy jeszcze gdzieś uda mi sie coś znależć
Obserwuj wątek
    • justi-na79 Re: ursus i pobliskie okolice 30.06.11, 21:56
      Polecam Przedszkole Fabryka Pasji tuż przy stacji WKD na Opaczy, na skrzyżowaniu Centralnej i Ryżowej. Duży dom z ogrodem. Fachowa kadra i ciekawe zajęcia dla dzieciaków. Córka chodzi tam od lutego i jesteśmy bardzo zadwoleni. My korzystamy z zajęć adaptacyjnych w godz 9-13.

fabrykapasji.pl
    • agnieszka369 Re: ursus i pobliskie okolice 06.07.11, 13:53
      Witam,mój syn chodzi do przedszkola "Zielony Słonik" we Włochach.Przedszkole ma duże sale,wspaniałą kadrę oraz fajny plac zabaw.W cenie jest wiele atrakcji (wycieczki,wyjścia ,teatrzyki).Polecam
    • gepardzica_z_mlodymi Re: ursus i pobliskie okolice 14.07.11, 18:04
      Przy kościele na Zapustnej w świetlicy Przymierza Rodzin jest darmowy Klub Malucha (8-13), opłaca się chyba tylko obiad. Słyszałam, że prowadzony kompetentnie.
      • pamparampaam Re: ursus i pobliskie okolice 29.07.11, 19:54
        Na Jutrzenki są Mądre Główki, ale nie wiem jak to jest z przyprowadzaniem dziecka na kilka godzin.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka