Forum eDziecko edziecko Żłobki
ZMIEŃ
      ursus

ursus

(5 wyników)
    • poszukuję żłobka dla mojej 8 miesięcznej córeczki najlepiej okolice pruszkowa, ursusa, komorowa, piastów. Proszę o informacje.
    • mam pytanie. Nosze się z zamiarem otwarcia klubu malucha na włochach okolice skoroszy od 730 do 18tej myślicie ze to ma racje bytu? Jaka jest wasza opinia?
    • Może ktoś może polecić żłobek na trasie z Bemowa przez Ursus do Galerii Mokotów. Jest to trasa jaką dojeżdżam do pracy i najlepiej by było, żebym po drodze mogła zostawić dziecko.
    • Szukam prywatnego żłobka w okolicach Ursusa lub Włoch. Nigdzie nie mogę znaleźć info i tym bardziej zadnej opinii. Pomóżcie proszę!!!
    • Witam Jestem mamą 3letniej dziewczynki oglądałam akademie... jestem niemile zaskoczona. Są tam tylko 2sale pani dyrektor poinformowała mnie że dzieci śpią, bawią się i jedzą na sali Jeśli moje dziecko chce spać rozkładają materac na sali gdzie inne dzieci sie bawią. zy takie praktyki są stosowane w innych żłobkach? Proszę o opinie. Panie opiekunki nie posiadają wykształcenia pedagogicznego Jedna Pani jest po szkole zawodowej Czy ktoś z rodziców oddal tam swoje dziecko? Ja nie widzę ta...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się