Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      wady

wady

(4 wyniki)
    • Czasem pacjenci piszą pochwały i podziękowania dla lekarzy i pielęgniarek i umieszczają takie anonsy w gazecie,pochwała stanowi zachętę do dalszego wysilania się w pracy i nagrodę za trud. Pochwały mają taką wadę,że mogą mało pokorną osobę wbić w większą pychę i tym samym jej i innym zaszkodzić A skargi czy mają zalety? Merytoryczna skarga wyłapuje to co do tej pory kuleje w pracy konkretnej osoby czy placówki co wymaga poprawy i tym samym przyczynia się do poprawy jakości usł...
    • Rytm zatokowy miarowy 75\min Normogram. bez przerostów. Zaburzenia przewodnictwa śródkomorowego w V1,V2. PQ=0,11s,QRS=0,07s QT=0,30s QTc=0,37(mieliśmy sanację jamy ustnej)to z wypisu czy ktoś mółby mi to na polski? po ostatnim EKG wyszło rytm 60/min czy to normalne
    • Jestem b.ciekawa jak to jest u nas bo nigdy o takich rzeczach nie slyszalam, ten artykul(jezeli dobrze wkleje link) mnie rozwalil. wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=8582032
    • Poszukuję klinikę/szpital, w którym przeprowadzane są refundowane przez NFZ zabiegi usunięcia wady spodziectwa u dziecka. Od prawie roku czekam na przeprowadzenie tego zabieg u mojego dziecka w Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie. Juz chyba 10 razy kazdy wyznaczony termin przesuwany jest na pozniejszy i to doslownie na dzien przed zabiegiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się