Forum Sport Piłka nożna
ZMIEŃ
      walki

walki

(16 wyników)
    • Do trzech razy sztuka
    • a jakby tak grupka kibicow milanu przebrala sie na bialo-czarno, weszla na delle alpi i parasolkami zaczela rzucac? :)
    • Beznadziejna legia pokazała jak dobry jest mistrz Polski. Szkoda, że wymiar kary był tak niski ale widać było, że piłkarzom Barcelony w ogóle się nie chce dziś grać. legia to mistrz Polski? No tak to teraz jedyne żałosne pocieszenie tego klubu.
    • brawo jurus. znow bylo "teraz albo nigdy" i znow wyszlo nigdy..
    • Chapeau Drogba! Marsylia gra przepięknie! Ten sezon europejskich pucharów w 100 % należy do Francji. Życzę Marsylii zwycięstwa w Pucharze UEFA, a Monaco Pucharu Europy!
    • lol, Rumuni w finale..
    • Eh... nie powinien odchodzic do Chelsea, za dobry jest...
    • Szukamy taniej sensacji??
    • Szacunek dla Gennaro!
    • Gratuluję Niemcom brazowego medalu i dobrego meczu, piękne bramki, i jak na mecz 0 3cie miejsce dużo walki, trzecie miejsce to naprawdę duże osiągnięcie.Macie młodą, przyszłościową drużynę, na większe sukcesy przyjdzie czas.Jeszcze raz serdecznie gratuluję:-)
    • Jeżeli trener nie przebuduje obrony, to możemy się spodziewać, że ok. 20 minuty po niezłym początku spotkania (walka, kilka niecelnych strzałów, jeden celny) zawodnik amerykański minie Wałdocha/Hajtę i poda do niepilnowanego zawodnika w polu karnym. Nawet Dudek nie da rady obronić. Jeżeli chcemy myśleć o nietraceniu bramek, obrona musi być przebudowana od podstaw - Koreańczycy albo rozpracowali Engela, albo po prostu im się pofarciło, natomiast Portugalia robiła dokładnie to samo...
    • You'll never walk alone !! Spoko, że LFC zdobędą mistrza, należy im się to po tylu latach niepowodzeń. Kiedyś wreszcie trzeba wygrać i wygrana z Newcastle w Nowy Rok będzie początkiem pięknej serii która da MISTRZOWSTWO ANGLII !!
    • Czy widzieliscie,jak Amerykanie - zadni wielcy pilkarze,grali z Koreanczykami ??!? Jak potrafili podjac z nimi walke,sprawic ja trudna,pomimo ogromnego stadionu i strasznego doppingu !!! Teraz jest az naddto widoczne,ze nasi,po prostu nie zagrali - zero gry,walki,ambicji - NIC !!!!!! ...mam nadzieje,ze przynajmniej teraz obudzi sie w nich choc odrobina honoru i podejma walke na porzadnym poziomie;jednym slowem - ze ponownie nie skompromituja (bo to nie byla tylko przegrana!) Polsk...
    • Ludzie!! Piszecie na tym forum różne kocopały o brutalności, oszustwach, aktorstwie... Do Korei i Japonii przyjechały 32 ekipy, których (w większości) celem jest mistrzostwo. A cel uświęca środki. Wszyscy starają się go osiągnąć jak potrafią... Tytuł mistrza zdobędzie drużyna, która wygra najwięcej meczów nie ważne w jakim stylu. Do tego potrzebne są: umiejętności, wola walki, szczęście oraz przychylność (a czasem gapiostwo) sędziów... W piłce nie zawsze wygrywa najlepsz...
    • fajnie poobserwować jak się tworzy tekst... myślę tu o tym tekście o prowincji - na końcu przedostatniego i ostatniego akapitu
    • chcę powiedzieć tylko że należy podziękować im za grę i walkę. a że grali jak potrafili - trudno. teksty na tym forum o jajkach i pomidorach wywołują u mnie torsje może by Leppera zaprosić na lotnisko - on jest specem od takich zadym dla was sie nie liczy mecz - tylko zadyma szkoda gadać...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się