Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      wiatry

wiatry

(4 wyniki)
    • Nie boicie się tego wiatru?
    • Czy u Was tez było tak ciężko w ciągu ostatnich dni? Pogoda jest tak zmienna, a ja w ciągu ostatniego tygodnia miałam kilka ataków migreny. Do tego egzaminy na głowie, pisanie pracy, stres ogromny. Czasami łzy leciały mi jak grochy i z bólu, i z żalu do całego świata. Wiecie, jak to jest... Ostatnio wydawało mi się, że jest już lżej,, od kilku miesięcy ataki jakby zelżaly i było ich mniej, bo zaczęłam brać jeden z betablokerów-Betaloc ZOK. Ale nie, ostatnio znów to samo, czyli częst...
    • Już kiedyś pisałam o migrenikach w literaturze (Harry Potter!!! - Co prawda dopiero zaczynam czytać szóstą część, ale jestem ciekawa, czy i tu będą "bóle w lewej skroni" powodujące wymioty). Teraz jednak czytam "Cień wiatru" Zafona (drugi raz zresztą) i znalazłam taki cytat:"Ojciec Vncente, wiekowy jeziuta, który zęby zjadł na wyjaśnianiu wszystkich tajemnic tego świata - od gramafonu po migrenę - cytując Ewangelię według świętego Mateusza". Ciekawi mnie jak ta Ewangelia wyjaśnia problem migr...
    • Nikt nie zagladal, lub nie ma o czym pisac.. :) ja mam wzgledny spokoj z glowa- na razie, puk puk puk.. a jak u was? Venus

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się