wielka brytania
(6 wyników)
-
Nie tylko mają wspaniałą służbę zdrowia. Mlodzież też się bawi po ułańsku ;)
deser.pl/deser/51,111858,10332691.html?i=0&bo=1
-
Pytanie do emam z Wysp: czy to norma, czy jakieś wynaturzenie?
Pytanie do emam krajowych: nasze obiady stołówkowe lepsze? gorsze? takie same?
Pytanie do emam ogólnie: ...zakładając, że nie głodujecie (no nie wiem, skrajna nędza, atak nuklearny i siedzimy w bunkrze, samotna wyspa) - ruszyłybyście to jedzenie kijem? dałybyście dziecku?
www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/4374643/Council-forced-into-U-turn-after-banning-school-dinner-blog.html
-
Witam, bardzo proszę o pomoc w następują ej sprawie. Nigdy nie byłam w UK, nie znam się na prawie w tym kraju a chcę wiedzieć jak to jest. Rodzi się dziecko i na pewno jest jakiś okres w czasie którego należy iść ( gdzie? ) i zarejstrować ( tak jak u nas do USC )
Co się dostaje ze szpitala? Czy matka sama podaje imię i nazwisko ojca? w tym szpitalu?
Czy szpital zgłasza gdzieś? Czy idzie tylko jedna osoba? czy razem? ( u nas najczęściej leci ojciec) Czy zanosi się coś? A co jest kiedy j...
-
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,8413200,Brytyjski_portal__Polska_czwarta_w_rankingu_jakosci.html
I co wy na to? Może jednak nie warto wyjeżdżać i narzekać tak na swój kraj (a propos niedawnego wątku). Nasuwa się też pytanie: kiedy ruszą do nas po "złote góry" Brytyjczycy i Irlandczycy ?...;-)
-
niech się lepiej zajmą żywnością, nasionami i innymi produktami
genetycznie modyfikowanymi aby nie wpływały i nie były też uprawiane w
Polsce. A nie zajmują się pierdołami czy batonik jest w sklepiku w
szkole czy przed to szczegół.
-
W Wielkiej Brytanii para białych Brytyjczyków została rodzicami czarnoskórych bliźniąt. Powodem był błąd laboranta, który podczas sztucznego zapłodnienia metodą in vitro pomylił próbki zawierające nasienie.
I co o tym myslicie
pozdrawiam
sammy