wo

(4 wyniki)
  • Witam. Bardzo prosze Was o pomoc, czy ktos słyszał cos n/t tej Pani profesor???? Nie mam juz pomysłu do kogo sie udac z moim guzem tarczycy ... A u mnie w mieście nie ma spacjalistów... Mam gdzie sie zatrzymac w Warszawie i ta opcje biore pod uwage....
  • Pilnie szukam ginekologa -endokrynologa( w bazie "lekki " bałagan a ja muszę jutro obdzwonić przychodnie/poradnie państwowe i prywatne). 2 tyg. temu poroniłam teraz po wynikach histop. muszę iść do lekarza ginek-edno(jestem też po operacji wycięcia guzów tarczycy).Na pewno nie wrócę do mojej p. doktor dlatego proszę o pomoc na forum.zależy mi szczególnie na lekarzach którzy zajmowali sie dziewczynami po poronieniu a którym udało sie donosić szczęśliwie kolejną ciąże.(trochę namieszałam ...
  • Witam, jestem z Siedlec i tu dostanie sie w tym roku do endokrynologa nie jest już możliwe. Jak to wygląda w W-wie?? Gdzie możliwie w krótkim terminie zarejestrują mnie do lekarza?? Dziekuję
  • Dobrego endokrynologa przyjmującego w Szpitalu Bielańskim w W-wie. Może być także kontakt prywatny.Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się