wo

(10 wyników)
  • uprzejmie proszę o namiary na dobrego rehabilitanta(prywatnie) w Warszawie, który pracuje metodą Bobatów. Z góry dziękuję.
  • szukam dobrego fizykoterapeuty- NDT Bobath- w Warszawie. dla dziecka miesiecznego z asymetrią, zaczeliśmy ćwiczenia metodą vOJTY ale to jest za ciężkie.
  • dziewczyny, potrzebuję namiary na naprawdę dobrego i sprawdzonego neurologa w W- wie. Dziecko przyjaciółki ma ataki utraty przytomności, leżało na Inflandzkiej, przebadane, nie znaleziono żadnej przyczyny. w domu ataki wróciły. Dziś w nocy 5 razy była reanimowana. Trafiła do CZD, ale też nie widzą przyczyny. Może znacie jakiegoś sprawdzonego, godnego polecenia neurologa. Rodzice są przerażeni, proszę o każdą informację od Was. pozdrawiam agniesza
  • Czy może ktoś mi podać namiary na ośrodek rehabilitacyjny dla dzieci w tym wieku.Mogą być prywatne.
  • Szukam dobrego neurologa w W-wie. Czy moglibyście kogoś polecić i napisać gdzie przyjmuje oraz podać numer telefonu?
  • Czesc Moja coreczka pilnie potrzebuje reabilitacji metoda NDT - ma obnizone napiecie i mimo swoich 5 m-cy nie trzyma jeszcze glowki :-( Lekarz wypowiedzial sie, ze powinna byc rehabilitowana metoda NDT - czy macie namiar na jakiegos rehabilitanta? Najlepiej przyjezdzajacego do domu? Pleaseee... Dzieki i pozdrawiam annarow
  • Czy któraś z Mam uczęszcza tam na zajęcia ze swoim maluszkiem? Jestem ciekawa jak tam jest, co oferują, jak podchodzą do dzieci itd.
  • Nasz rejonowy jest do bani... Dzielnica niewazna. Wolalabym panstwowo, ale jak sie nie da to moze i prywatnie. Z gory wielkie dzieki. Buziaki.
  • moze komus sie przyda:] Fundacja przy szpitalu na ul. Nieklanskiej dr Mazurowska (przeprowadza dzieci przez szczepienie) bez zapisow: pon, czw od 15 do 18 zapisy: wt od 13 do 14 przykladowa cena: konsultacja: 35 zl szczepionka (odpowiednik MMR2): 47 zl
  • Juz po przeprowadzce?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się