wo

(8 wyników)
  • Przymierzamy się z Ninką do 3 cystografii . Dwie poprzednie robiliśmy na Waryńskiego (Warszawa), jestem średnio zadowolona. Zastanawiam się nad Centrum Damiana lub czymś innym. Proszę o opinię. Pozdrawiam
  • Witam wszystkie mamy, poradzcie mi proszę czy jest jakis dobry specjalista w Medicoverze? chodze prywatnie do dr Gastoła, ale chciałabym się jeszcze z innym lekarzem skonsultować refluks mojego malucha. Co sądzicie o dr Gastole?
  • Dla wszystkich mam, ktore chcialyby zrobic to badanie w Spoldzielni Rentgenologow w Warszawie - opis moich ostatnich doswiadczen. Posiew robimy tam od kilku miesiecy. Stosowalismy podloze Uromedium. Do lutego wlacznie bylo wszystko w porzadku - posiewy jalowe. W lutym zaczely sie cyrki - robilismy 3 badania, w kazdym z nich wychodzily bakterie (pomimo ze wyniki ogolne moczu byly OK) - zalecano powtorzenie badan. Jak powatarzalismy na Uromedium - bakterie, jak do sterylnej fiolki ...
  • Dziewczyny, gdzie w Warszawie można odpłatnie zrobić rezonans magnetyczny oczodołów? Pytam, bo teściowa dostała skierowanie, na Kasę nie ma szans na ten rok, a jak dzwoniłam do kilku placówek prywatnych to epidemia - sprzęt się popsuł. Dzięki AW
  • Witam 27.02. mam się stawić z synkiem w CZD na oddziale. Niewyobrażalnym jest dla mnie fakt, że nie można tam nocować z dzieckiem. Bardzo proszę o wypowiedzi mam, które tam były. Jak sobie dałyście z tym radę? Jak wspominacie pobyt na oddziale? Czy faktycznie nie ma żadnej możliwości, żeby zostać z dzieckiem!!?? Słyszałam o czymś takim jak "pobyt dzienny". Czy dziecko nie mogłoby mieszkać ze mną w hotelu i stawiać się codziennie na konieczne badania? Bardzo proszę o Wasze zdanie ...
  • Witam serdecznie, bardzo proszę o namiary na polecane przez Was laboratoria w W-wie lub okolicach (północ). Zalezy mi na takim, które: 1. przyjmie próbkę od niemowlaka nawet wieczorem 2. zrobi badanie ogólne i posiew z 1 próbki 3. telefonicznie poinformuje o stanie rzeczy Dziękuję z góry i pozdrawiam, Monika
  • MiaLm robić w CZDZ ale aparat im nie działa. Zapisałm dziecko na Waryńsiego (190zł) i Bielańskiego(160zł). Poradźcie proszę, gdzie sprawnie to robią, żeby zbytnio nie męczyć dziecka. Może lepiej na Szaserów?
  • Kochane emamy, błagam Was! Pomóżcie mi znaleźć dobrego urologa! Koniecznie muszę znaleźć kogoś kto pracuje w klinice czy innym dużym ośrodku medycznym, gdzie wykonuje sie bardzo złożone wieloetapowe zabiegi. Napewno najpierw trzeba będzie umówić sie na prywatną wizytę, a potem szpital! Szukam UROLOGA, który poprowadzi skomplikowaną operację i jest doskonałym specjalistą , który medycznie zaopiekuje się dziewczyną 20 letnią spoza Warszawy, leczoną przez przypadkowych "znachorów":(...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się