Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      wolfach

wolfach

(3 wyniki)
    • Dziewczyny czy te lalki z pierwszej serii są już nie do zdobycia? Szukam konkretnie tej, [img]https://happygolucky.town.ie/uploads/happygolucky/product_photos/clawdeen-wolf.jpg[/img] Szok przeżyłam widząc licytację na all... używanej Clawdeen gdzie cana sięga juz 230zł! Na innej aukcji ze to unikat i cena też kosmiczna! Jestem nowa w temacie a córka marzy o Clawdeen z kotem i gdzie ja ją zdobędę w przystępnej cenie?
    • może słyszałyście o jakiejś promocji na te paskudne lalki? Chodzi mi dokładnie o Clowdeen Wolf (na prezent mikołajkowy). Może widziałyście ją w supermarketowych promocjach albo w necie w dobrej cenie? W najbliższym dużym mieście mam tylko Carrefour (nie wiem dlaczego, ale nie mogę ściągnąć katalogu z zabawkami ?) Leclerca oraz Smyka. Z góry dzięki za info.
    • Z okazji Chrztu chciałabym kupić maluchowi na pamiatke Biblie dla dzieci. Nie miałam jeszcze czasu poogladać w realu, ale w merlinie wszystkie prawie odstraszaja juz sama kiczowatą okladką :-( jednak wstepnie wybrałam kilka i jesli nic ciekawego nie znajdę w realnym sklepie, to cos będę musiała z tych wybrać. Bardzo prosze osoby, które mają, miały lub chociaż widziały w sklepie te Biblie, o podpowiedż, którą z nich warto kupić, tak aby napisana była poprawną polszczyzną i nie s...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się