Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      wolfach

wolfach

(5 wyników)
    • Wolfowi(4)

Pierwszego lutego ubiegłego roku Wilk przebudził się z amoku Sierść zmierzwiona czerwień w oku -Ja się staczam krok po kroku Smutno do księżyca zawył -Już nie będę się tak bawił Basior jestem nieprzeciętny Po co mózg mi opuchnięty Na pijaństwo już nie pora Lepiej szczekać jest na forach kolejnych trzeźwych dni Wolfie
    • Wolf daj glos, chocby dlatego tylko, ze przez ciebie musialem dzisiaj zdawac egzamin o Koperniku, bo ten moj wczorajszy wpis, cyt.: "Wolf, ile dzis wypiles...?", skasowany zostal przez jednego z tych naszych mundrych tu opiekunow tego forum...(!?). A... ;-)
    • www.youtube.com/watch?v=VS02xaTIdRI und... www.youtube.com/watch?v=W6pRo2pqzd8 and : www.youtube.com/watch?v=2jXxtQRy47A
    • nt
    • choć ten wpis dedykuję tym dwóm ludziom, będzie to moja refleksja na temat całości forum jak wszedłem na to forum zobaczyłem, że to miejsce opuszczone jest przez zdrowy rozsądek, więc napisałem tu kilka własnych mądrości na temat alkoholizmu i sposobów wychodzenia z niego, jak również pokazałem kilka miejsc, gdzie to jest już napisane, zanim ktokolwiek z tutaj piszących jeszcze się urodził, żeby pokazać, że to wszystko już było i wystarczy sięgnąć po wiedzę i pomóc sobie i ułat...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się