wuj

(5 wyników)
  • Jeśli ciężki czas nastał To Wuj Ci pomoże Wuj potęgą jest i basta On zawsze jest przy Tobie Pomoc Mamy i Taty to rzecz oczywista ale u Wuja znajdziesz bezpieczną przystań. Grzegorz Rymopis
  • ------------------------------------------------------------------------------ -- Rozdział I – Powrót Wróciłem 23 grudnia do domu, aby mile i rodzinnie spędzić święta Bożego Narodzenia. Jako że pociąg miał 200-minutowe opóźnienie, przyjechałem do macierzystego miasteczka o godzinie 2343. Pociąg był tak przepełniony, że mój podróżny neseser, który dostałem na moje dwudzieste trzecie urodziny i który zwiedził ze mną niezły kawałek świata, przypominał teraz klasyczną dyplomatk...
  • Nie wiem, czy ten temat juz byl, ale mozna go powtorzyc. :) Gra polslowek Boj w hucie Stoj Halina Pradziadek przy saniach Tenis w porcie Instytucja w prospektach Larwa jak kuleczka Barwa na kurierze Rowno z gorki Znacie jeszcze inne? Pozdrowienia Kora
  • Szukam strony internetowej z takimi zdaniami. I bezskutecznie :-( Wiem, że kiedyś wydana zosatała książka z półsłówkami, ale teraz raczej jest nie do zdobycia.Kto jeszcze pamięta? Inne: Kali nie bać się jeleni. Domki w Słupsku. pozdrawiam Annanas
  • Kilka fajnych półsłówków: jw Domki w Słupsku Cukier z Lipska Chusta wuja Kto zna jakieś?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się