(10 wyników)
  • Chcę tam kupić radio samochodowe ale przyślą mi je dopieri jak dostaną kasę na konto. Firma jest francuska bez przedstawicielstwa w Polsce. Co mi radzicie?
  • Ja dopiero zaczynam orientować się w kupowaniu przez internet. Zawsze wszyscy dookoła trąbili, że licytują cos na allegro bla bla bla.. Mnie osobiście bardziej interesują zakupy w sklepach internetowych. Dlaczego w Polsce jeszcze nie są standardem? Przecież z tego co się zdążyłem zorientować można w nich znaleźć całkiem przyzwoite oferty. Wiem, że są jednostki niepewne, ale po coś wymyślono porównywarki cen (np. www.ceneo.pl)? Chyba własnie po to, zeby internauci mogli wybrać dla ...
  • chce sprzedawac na ebay.com i nie wiem co zaoferowac klientom, aby zaplacili. mam na mysli uk i usa. slyszalam o moneybookers.com. czy ktos juz jest tam?
  • Tzn. komentarze do aukcji z najniższymi numerami. :-) Ja mam aukcję nr 11: www.allegro.pl/show_user.php?search=loco&p=6 Kiedyś znalazłam nr 4, ale dopiero po jakimś czasie zorientowałam się, jaki to rodzynek. ;-) Jak ktoś kiedyś trafi przypadkiem na coś niższego, to niech się podzieli. :-)
  • zajmuje się sprzedaża na allegro (ok 2000miesiecznie) czy muszę się rozliczać z dochodów i jak to wyglada- nie posiadam dowodów kupna(kupuje na ebay sprzedaje na allegro)
  • Witam Czy moglby mi ktos wytlumaczyc na czym polega platnosc w PayPalu,ile trwa realizowanie platnosci,jak z bezpieczenstwem.Moze ktos juz korzysta. Pozdrawiam
  • Zosgtałem opszukany na 496zł w allegro przez Iwone S. i Marcina K. Chciałem przez allegro kupić telefon NOKIA 6630. Dopóki nie wpłaciłem pieniędzy na konto kontakt był wzorowy, później się urwał zgłosiłem sprawe na policje i dzisiaj tzn. 03.02.2006r czytam gazete NOWYDZIEŃ i znalazłem tam artykuł że oszukali pół tysiąca osób na 200tyś zł (patrz str. 10 na dole artykuł) posługiwali się nickami Didi6, dochnal007, lady_makbet1 Kto jeszcze został oszukany przez IWONE.S i MARCINA.K
  • W przeciwieństwie do Allegro można tam wystawiać rzeczy za darmo . Także rejestracja jest całkowicie darmowa . Polecam : www.aukcje24.pl
  • Mam pytanko do fachowców - planuję sprzedaż pewnych rzeczy na Ebay UK. Zakładając, że ktoś kupi wystawianą przeze mnie rzecz to: W jaki sposób najlepiej realizować przekazanie do mnie kasy od klienta? Wiemy dobrze, że Paypal w tą stronę (przesył do PL) nie działa. Na Ebay.UK mamy do wyboru jeszcze kilka sposobów płacenia (Payment methods): a. Bank Deposit b. Banker's Draft c. Credit Cards d. Escrow e. Instant Money Transfers f. Personal Cheque g. Postal Order Który z powyższyc...
  • jw. i jakie problemy są z tym związane?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się