Forum Komputery SAP R/3
ZMIEŃ

(35 wyników)
    • "konkurencja": www.goldenline.pl/grupa/sap-mm
    • godna upublicznienia tutaj (bo dotyczy) : zrodlo: rafal.drezek.info (=nasz Wspolforumowicz) Polskie fora internetowe na temat rozwiązań SAP czwartek, listopad 22, 2007, autor: Rafał Jeżeli ktoś szuka pomocy na tematy związane z systemami SAP na polskich stronach internetowych, to w zasadzie do wyboru ma dwa fora tematyczne: jedno prowadzone na stronie Gazety Wyborczej, a drugie prowadzone przez firmę ICG z Poznania. Jeżeli chodzi o wygląd i interfejs to zdecydowanie wolę stronę ...
    • Witam, czy może ktoś z Was wie jak zapisać np. zamówienie albo inne dokumenty do .pdf? Pozdrawiam MR
    • Witam wszystkich poniżej zamieszczam listę linków w najbliższym czasie powinna powstać z tego mała stronka. Może później ktoś z Was zmobilizowałby się do pisania na niej artykułów. W każdym razie na samym początku wystartuje z samą możliwością dodawania linków. Jeżeli posiadacie jakieś ciekawe adresy to podzielcie się z innymi. Prosiłbym o kontakt na gg osobę kontrolującą domenę sapinfo.pl i stronę internetową będącą pod tym adresem. Czekam także na inne Wasze propozycje. Później wyszukam kil...
    • Witam, Jak mozna zrobic wlasny obiekt uprawnien wykorzystywany przy tworzeniu uprawnien w rolach. AS
    • Witam, czy ktos z Panstwa zetknal sie z jakimis ciekawymi stronami o systemie SAP w sieci. Jesli tak prosze o zamieszczenie linkow do nich. Staram sie usystematyzowac i poglebic wiedze na ten temat :), a milo by bylo miec takie linki w jednym miejscu :)) Dziekuje za pomoc i wyrozumialosc. kbordzan
    • Witam wszystkich. Dopiero zaczynam swoja przygode z SAP i potzrebuje jakies materialy o modulach. Jakis manual lub cokolwiek co zobrazuje mi dzialanie tego systemy.Prosze o linki do materialow i porady. Z gory dziekuje i pozdrawiam.
    • Witam, Jak rozliczanie odchylenia produkcyjne w waszym firmach. Mam na myśli - jeśli używacie analizy rentownośći (COPA) jak odchylenia wpadają na poziom klient / materiał. Czy jest to w standardzie ? Czuję, że nie. Pozdrawiam, Marek
    • Czy wie ktos jaka tranzakcja mozna zaladowac plany kontroli? Jesli tak to jaka Robie teraz SHDB ale moze jest jakies lzejsza tranzakcja
    • Witam, jak w miejscu logowania do systemu, mozna dodac jakas informacje np. numery telefonow itp?
    • www.computerworld.pl/artykuly/56393.html Nie znam Go, ale jak sam sie nie chce tu pochwalic (nie wyobrazam sobie, ze taki czemp nie czyta naszego Forum), to my Go tu chetnie pochwalimy. Kto nam opowie troche wiecej o tym "komitecie" ?
    • www.computerworld.pl/news/78038/1.html
    • Mam prośbę - jesli posiadacie materiały lub linki do stron zawierajcych ograniczenia wdrozeniowe systemu SAP -bede wdzeiczna za udostepnienie ich - w zamian sluze materiałami ktore posiadam .
    • Witajcie, Zna ktoś może ładny moduł funkcyjny na zapisywanie numerów seryjnych do transakcji IQ01 z poziomu ABAPa? Pozdrawiam A.
    • Mam propozycję - nowe forum dla programujących w GUIXT - moim zdaniem świetne rozwiązanie dla zapewnienia odpowiedniego wyglądu ekranów transakcji bez ingerencji w kod ABAP-a.
    • Czy w MM SAP 4.6c jest dla rezerwcacji materiału jest coś takiego co można by porównać procedury zwalinania zapotrzebowania materiałowego (PRQ). Chodzi mi o coś takiego: 1. Użytkownik tworzy rezerwację materiału ale SAP jeszcze jej nie uwzględnia 2. Drugi użytkownik zatwierdza tą rezerwację i dopiro wtedy SAP uwględnia taką 'zwolnioną' rezerwację. Czy trzeba samemu 'napisać' sobie taką procedurę? Jeżeli tak to jakich BAPI użyć? pozdro
    • Witam Potrzebuje materiałów na temat modułu SD w zamian gotów jestem przesłac materiały na temat innych modułów
    • Gdzie mozna najlepiej poczytac jakas dokumentacje/faq? Jakies materialy dla developerow? Za wszelkie linki wielkie thx.
    • Proponuje watek-kolekcje zarcików o SAPie. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się