(193 wyniki)
  • Witam Proszę polećcie jakieś firmy zaimujące się tworzeniem stron www, które byłyby atrakcyjne pod względem cena/jakość. Interesują mnie głownie firmy zajmujące się kompleksowym tworzeniem stron www + hosting,pozycjonowanie,domena. Serdecznie dziękuję muckinfagic
  • Szanowni Państwo! Muszę stworzyć stronę www, ale darmową. Na niczym się nie znam, choć mam bloga na wordpressie, ale darmowego, więc atrakcji nie ma. Myślę, by wybrać jakiś serwis z blogami, bo ma być to strona "na chwilę" - informacje o spotkaniu pewnego koła zainteresowanych i tam mają być działy m.in. miejsce z mapką, plan działania etc. Chciałabym jednak umieścić tam filmik i by na wejście grała muzyka. Na wordpressie tego nie ma za darmo. Jaką stronę mi Państwo polecają? Znalazłam jedną...
  • polecam się na przyszłość :) Tworze strony www oto moja strona z portfoliem www.mizzo.pl,
  • Prosze o pomoc. Potrzebuje strony www ale nieduzo o tym wiem. Co mi polecacie?? Jakie są koszty? I jakie kroki do zrobienia?
  • Witam! Jestem na etapie zbierania informacji ,ponieważ w przyszłości(w przeciągu ok,pół-roku) chce miec swoje strone (tzn.e-firme). Niestety informatyka jest mi obca :) Moje pytanie brzmi Ile kosztuje stworzenie strony www w Warszawie? (np;na stronie mieściły by sie z 4/5-podstrony ,1zdjecie,logo,itp) dodam ze mniej wiecej wiem co chciałbym miec na stronie swojej. (wiadomo z firma która bedzie miała atrakcyjna oferte+doradztwo nawiąze współprace w przyszłości) oraz jakie ...
  • Ostatnio zacząłem pracować nad pozycją mojej strony w wyszukiwarkach. Dodaję swoją stronę między innymi do wielu katalogów www dziennie, dostaje maile potwierdzające, że strona zostala dodana, monitoruję postępy mojej strony, jednak nie widzę, żeby wskaźnik backlink wzrastał. Co może być tego przyczyną? Czy robie coś źle? Czy dodanie strony w tej postaci: sklep.dobranet.pl jest równoznaczne z tą: www.sklep.dobranet.pl? czy obie te formy są zaliczane do bl?
  • Witam , prosze o ocene nowej strony www, co byście zmenili, jaki błędy tu widzicie. www.poprawkikraweckie.home.pl
  • Heja. Co myslicie o stacjonarnych kursach tworzenia stron www, takich jak np. ?
  • Witam, potrzebuję kontaktu do kogoś kto zjamuje się tworzeniem strony www. Staram się z koleżanką podzielić się ze światem naszym zainteresowaniem związanym z decoupage. Może znajdzie się dobra dusza, która za niewysoką cenę stworzy nam własną stronę www? Proszę o kontakt na gg 2009900
  • Drodzy, zwracam się do was trochę w akcie desperacji - rodzina kupiła kilka lat temu pokój, obecnie próbujemy podratować budżet poprzez jego wynajem. Niby wszystko jest OK, samo centrum Zakopanego, apartament czysty, schludny, metraż i lokalizacja OK. Sporo udogodnień, których próżno szukać w innych ogłoszeniach (darnmowy internet, parking, basen). A jednak klientów brak - mówiąc wprost, już drugi rok dokładamy do tego interesu. Strona www była robiona przez agencję, zapłaciliśmy za to spo...
  • Mam stronę www swojej hodowli psów rasowych. Jednak chciałabym ją przerobić-odnowić. Szukam osoby kompetentnej a zarazem elastycznej. Link do strony znajduje się w moim podpisie "moja pasja". Chciałabym również aby ta osoba nauczyła mnie aktualizacji, ponieważ aktualizacje są częste --wystawy,szczenięta,wydarzenia w hodowli- chciałabym sama móc to robić-koszty-. Cena także jest ważna. Czy znajdzie się ktoś chętny??
  • Koszt wykonania najprostszej strony (wizytówki) - 300zł Koszt wykonania prostej strony firmowej do 5podstron - już od 500zł Taka strona może zwierać już formularz kontaktowy, mapkę dojazdu, prostą galerię fotograficzną i oraz element animowany techniką flash. Koszt wykonania najprostszego sklepu internetowego - już od 900zł Wycena powstaje indywidualnie, klient płaci tak naprawdę tylko za moduły które uzna za niezbędne. Każda wykonana przez nas witryna może zostać wyposażona w pane...
  • pilnie szukam wykonawcy prostej w formie strony www, bez cms-a moge natomiast strona MUSI ;-) byc bardzo atrakcyjna graficznie, estetyczna i najnowszych trendach www :), wiem czego chce jesli chodzi o logo, czcionki, grafike, kolorystyke etc...wiec szukam tylko kogos kto wykona prace odtworcza - czytaj nie szukam ofert 2000 pln za stronke, czekam na oferty
  • kto mi zrobi stronę internetową dla żłobka?prosta nic skąplikowanego z 7podstronami czy jak to się nazywa.proszę o info na priva wraz z ceną
  • Nie mam zielonego pojecia o kreowaniu stron interntowych. Zalozylam domene i nie wiem co dalej. Moze ktos z was poleci mi jakis dobry, latwy program? Wazne jest - abym sama mogla wybrac wlase tlo, logo itd,ktore juz posiadam, a nie takie juz wykreowane, szablonowe. Z gory dziekuje!
  • nawigacja, grafika - jak oceniacie? Czy łatwo się po niej poruszać, menu jest czytelne - liczę na konstruktywną krytykę:) Dzięki
  • Witam, chcę rozpocząć akcję dotyczącą zabytku w moim mieście ... tak w skrócie chodzi o Dworek z XIX wieku który trzeba wykupić z rąk prywatnych bo obecny właściciel dworem się nie interesuje i wygląda on strasznie ROZPADA SIE :( no ale ... . Chciałbym stworzyć stronę na której mogli by wpisywać się ludzie podjąc Imię, Nazwisko, Adres, i żeby automatycznie byli dopisywani do listy osób które już sie wpisały do projektu. Może mi ktoś pomoże ?? Jest jakiś system który wystarczy zainstalow...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się