(65 wyników)
  • Witam. Jakie jest Wasz zdanie na temat dostępnych w sieci szablonów stron www i kreatorów stron www jakich się ostatnio sporo porobiło? Nie pytam o ich jakość ale generalnie o sam fakt ich istnienia. Czy to psuje rynek grafików, czy może uzupełnia? Z jednej strony ktoś kto korzysta z takich wynalazków pewnie idzie na łatwiznę, kieruje się w miarę niską ceną, chce dostać produkt od razu lub po prostu potrzebuje mieć wizytówke w internecie (bo wszyscy mają) i nie potrzebuje żadnych wyszukanyc...
  • Prosze o informacje o przyblizonych kosztach zbudowania strony www. Ewentualne oferty mile widziane.
  • przejrzysta i estetyczna. Dosc prosta i z pomyslem. brazna: projektowanie dtp prosze o kontakt.
  • Witam, Skąd ściągnąć darmowe zdjęcia/grafikę do swojej strony www? Bardzo mi się podobają zdjęcia www.gettyimages.pl jednak kontaktowałam się z nimi i tam potrzebne jest wykupienie licencji... a na to mnie po prostu nie stać..
  • Witajcie, może ktoś będzie umiał mi pomóc. Czy można kupić dostęp do jakiejś dużej bazy zdjęc o przeróżnej tematyce (zwierzęta, turystyka, nauka itp) które można będzie zamieszczac na stronach www? Nie mam możliwości (i odpowiedniego sprzetu) żeby sama robić fotki, zresztą potrzebna jest mi ich taka ilość (około 3 dziennie) że i tak bym nie wyrobiła:) Kiedyś chyba sprzedawano coś takiego na allegro, teraz coś nie moge znaleźć. Poradzicie coś? Dzięki K.
  • witam,mam pytanie -mam chorego synka,który oddycha za pomocą respiratora.Jest pod opieką fundacjii "Pomóz i ty".Chciałabym założyć mu stronę,aby móc zbierać pieniądze na leczenie i rehabilitację,czy znalazł by się ktoś,kto by się tego podjął i czy dużo by to kosztowało?
  • www.itmedia.pl/training_det.php?tkat=www Chciałabym nauczyć się tworzenia stron www, nie mam o tym specjalnie pojęcia (pracuję tylko w photoshop i corel), ktoś polecił mi tę stronę i zastanawiam się czy w tak krótkim czasie można się czegoś nauczyć (jeszcze za taką kasę) inny kurs: www.nova.edu.pl/index.php/zakladka,90,kurs,tworzenia,stron,int ernetowych.html Jeśli ktoś korzystał z tych kursów proszę o info i poradę, może być też na maila ingridstorrada@go2.pl z góry wielkie ...
  • Jak dodać link do strony www lub do grafiki? Jak wpisuję po prostu np www.gazeta.pl to jest to tylko nieaktywny tekst. Z góry wielkie dzięki :-)
  • Stronka www.gamebite.pl Strona główna i podstrony. Koszt 200zl strona główna i po ok 50zl za podstronę. Reszta informacji na maila: michalmajchrzak@o2.pl
  • Wykonam stronę www we flashu. Mam na swoim końcie sporo zrealizowanych projektów. Prosze o kontakt na priv i do wglądu projekty.
  • Posty zamieszczone na forum dotyczące poszukiwania i oferowania pracy i zleceń, oraz reklamujące własna osobę (firmę) będą usuwane. Wątki o wyżej wymienionej tematyce można zamieszczać w „przypiętym” wątku: Wykonam, poszukuje...
  • prosze o dobry tutorial jak to zrobic w GIMPIE? dziekuje
  • tu będą przekładane wątki o poszukiwaniach... zleceń, oraz ludzi do zleceń.
  • Konkursy(37)

tu wpisujemy watki o ciekawych konkursach.
  • Powstaje nowy magazyn o grafice 3D, skierowany zarówno do profesjonalistów oraz amatorów tworzenia grafiki trójwymiarowej. Znajdą się tam tutoriale, artykuły warsztatowe oraz teksty o produkcji, postprodukcji i przydatne wskazówki, jak wykonać ciekawą grafikę 3D. Można już zamówić prenumeratę 3DFX'a na stronie oraz zostać betatesterem. Każdy betatester może przeczytać artykuły jeszcze przed ich ukazaniem się w magazynie oraz ma wpływ na treść czasopisma. Jeśli macie jakieś propozycje,...
  • Witam. Przeglądając internet co i raz natrafiam na strony zrobione we flashu który przeżywa ostatnio swój renesans i wypiera standardowy układ. z moich obserwacji doszedłem do wniosków że ów zmianę mogę nazwać postępem ponieważ: -flash jest szybszy -wszystko zostanie wyświetlone dopiero jak się wczyta całość więc nie ma takich kwiatków że na skutek rwanego łączą połowa obrazków brakuje, backround się wykrzaczył itp -flash jest znacznie bardziej "user friendly", nie trzeba w tym siedzi...
  • Krótko i konkretnie. Jak się do tego zabrać, jakie narzędzia, jaki sprzęt. Może jakieś tutoriale etc? Chodzi mi o grafikę tego typu: www.digart.pl/zoom/312234/Between_the_words.html ( digartowi reklame robię xD )
  • Ceny są tak niskie ponieważ jesteśmy nową firmą na rynku. Tworzenie strony internetowej przebiega pod okiem klienta. Ma pan wpływ dosłownie na każdy szczegól. Najważniejsze dla nas jest zadowolić klienta i spełniać wszystkie jego oczekiwania. Płatności dokonuje się na samym końcu kiedy strona jest już w pełni gotowa do zamieszczenia. jeśli nie spełnimy pana oczekiwań, w każdej chwili może pan zrezygnować. Jednym słowem nic pan nie traci. Jednak może pan jedynie zyskać na tym os...
  • Witam wszystkich, od kliku dni Puma zorganizowała konkurs na opakowanie. Bierze w niej udział dośc sporo projektów. Tak patrze oglądam, jeszcze raz oglądam. Niektóre w pierwszej piątce są Ok, ale nie wszystkie. Chyba ludziska sztucznie podwyższają sobie noty. Czy gdziekolwiek znajdą się tacy, ktorzy obiektywnie będą oceniac? Bez przesady niektóre projekty te ble są w czołówce, a te OK spadają i spadają. Mam prośbę, jeżeli ktoś ma ochotę niech zajrzy i zacznie głosowac na te, któr...
  • j.w potrzebuję pomysłów, podpowiedzi, kilka już mam, ile powinno mieścić się w dobrym portfolio Z góry dziękuję za pomoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się