Forum Turystyka Polska Jeziora
ZMIEŃ
      wycieczki

wycieczki

(5 wyników)
    • bede w tym roku wypoczywal na mazurach i zastanawiam sie nad wycieczka jednodniową do wilna ? co o tym sadzicie, któredy jechac, gdzie zostawic samochód ? co zwiedzić ( troki i co w wilnie ? ) ile wziaść ze sobą pieniażków (bilety wstępu + jakis obiad, ewentualnie drobne pamiątki )
    • Mam pytanie do znających Mazury: co możecie polecić do zwiedzenia w ciągu jednego lub dwóch dni w tych rejonach i w jakiej kolejności ? Chciałbym zabrać samochodem rodzinkę i trochę pozwiedzać, ale za bardzo nie wiem od czego zacząć. Myślałem aby zacząć od Kętrzyna i poleciec na południe. Załóżmy że w okolicach Kętrzyna byłbym w godzinach rannych.
    • zastanawiam sie nad wyjazdem pod namiot nad jezioro Gopło. Powiedzcie prosze co myslicie o nim - czy jest czyste? I jak wyglada samo miasto? jest duzo kempingow? restauracji? dyskotek? itp. Z góry dziękuje za pomoc
    • Cisza, spokój, dobre warunki. Nie znam tego regionu,postanowiłam spędzić tam wakacje z rodziną i jadę w ciemno - proszę o jakieś wskazówki.
    • Proszę o radę. Szukam miłego miejsca, pensjonatu, ośrodka nad wodą, o przyzwoitym standardzie i niewygórowanej cenie. Interesują mnie ciekawe miejsca, możliwość wypożyczenia kajaków, zorganizowania wycieczek do pobliskich miejsc turystycznych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się