Forum Turystyka Turystyka rowerowa
ZMIEŃ
      wycieczki

wycieczki

(13 wyniki)
    • Witam, Poszukuje namiarów na jakieś grupy, kluby, które organizują wycieczki rowerowe po Łodzi i okolicach? Będę wdzięczna za pomoc i jakieś namiary Pozdrawiam M.
    • Sobota lub niedziela.wyjazd pociągiem ze śląska do Olkusza lub Zawiercia,jednodniowe,chętnych szukam.
    • Witam. Mam zamiar wybrać się na kilkudniową wycieczkę rowerową między sobotą (28 kwietnia), a niedzielą (6 maja) 2007, czyli w tzw. polski długi weekend majowy. :) Być może ktoś będzie chciał dołączyć? Poniżej jak to widzę: - czas jazdy: 3-9 dni (zależy od rejonu, pogody, składu) - drogi: boczne, ale raczej asfalt lub utwardzone - noclegi: raczej kwatery, agro, schroniska po drodze, itp bo namiotu ni mam - dystans dzienny: pewnie około 70-100 km po płaskim, 60-70 po górzystym, ...
    • Poszukuję towarzyszy na wycieczki i wyprawy rowerowe z Krakowa i okolic. Chodzi o wycieczki jedno-, dwudniowe i wielodniowe -na trasach zwiedzanie ciekawych miejsc i obiektów. W przyszłym roku chciałbym pojechać na tydzień na Bornholm- wyjprawa jest przygotowana w 95% -trzeba dopracować szczegóły. Oprócz tego w planach mam Szlak Architektury Drewnianej a wszegónności tereny w Beskidzie Niskim i na Pogórzach. Mam 35 lat, mieszkam w Krakowie.
    • Mam do dyspozycji tydzień urlopu w sierpniu. Chciałbym się wybrać na jakąś kilkudniową wycieczkę rowerową, np. po Mazurach, po Suwalszczyźnie, wzdłuż wybrzeża (albo gdzie indziej) - ale nie bardzo mam z kim. Byłaby to moja pierwsza wycieczka powyżej 1 dnia, jednak często jeżdżę na 1-dniowe na dystansach 70-150 km. Nie zależy mi na wyciskaniu dużych dystansów, ani utrzymywaniu kolarskich prędkości. Preferuję jazdę asfaltem po mało uczęszczanych drogach, leśne dukty raczej odpadają ...
    • Ktos chetny? Brakuje towarzystwa na wspolne rowerowe wypady,wiek powyzej 30 lat.
    • Zaczął się sezon rowerowy!! Szukam towarzystwa na wycieczki (mieszkam na Ursynowie), osoby wrażliwe na piękno przyrody, które chcą uciec od zgiełku miasta. Przykładowa moja trasa na stronie: maupigaj.w.interia.pl/wisla.htm Mail do mnie: maupigaj@gazeta.pl
    • Mam propozycję dla Warszawiaków -rowerzystów . Aby w każdy week-end robić zbiórki około godz 10. np. przy Rondzie Babka i jeżdzić na wspólne wypady rowerowe np. do Kampinosu ,Modlina, Konstancina itd .... Czekam na chętnych i na propozycje.Pierwszą zbiókę proponowałbym 9 kwietnia w niedziele. Mój e- amil:jarof1@wp.pl Pozdrawiam
    • witam. mam zamiar wybrac sie rowerem na bornholm ale nie wiem jak sie spakowac. moj rower nie posiada tych specjalnych toreb ani nawet bagaznika, wiec jak to zrobic?? wpakowac wszystko do stelaza i na plecy?? troche to chyba niewygodne. podpowiedzcie jak wy sie pakujecie. co trzeba zabrac a co mozna pominac. dodam ze bedziemy spac pod namiotem na polach biwakowych i planujemy tam byc 4-5 dni. ponoc mozna tam wypozyczyc specjalne przyczepki do rowerow. wiecie cos na ten temat??
    • Witamy.Planujemy w tym roku latem pod koniec czerwca jechac rowerami z Zielonej Góry nad morze.Jest nas 4 osoby( 2 malżeństwa).W tamtym roku też jechaliśmy także ludzie sprawdzeni:).Rowery turystyczne,jazda umiarkowana.Spanie pod namiotem.Powrót pkp z uwagi na ograniczony czas trwania wycieczki ( ok 5-6 dni).Na początku sierpnia planujemy dłuzszy wypad w Bieszczady (dojazd pkp do Przemyśla).Jeśli jest ktoś chetny dołączyć zapraszam:) Gośka
    • Widzę, że wszyscy wybierają się w niedzielę, a ja niestety nie mogę (oczywiście bardzo żałuje). A może ktoś ma ochotę wyskoczyć w sobotę gdzieś rowerkiem. Myśle o Zalewie Zegrzyńskim (ostatnio dokonałem zakupu fajnej mapy tamtych okolic z ciekawymi szlakami), ale oczywiście jestem otwarty na wszelkie propzycję. J. gg 5037477
    • Czesc! Wlasnie odkrylam forum turystyki rowerowej. Zawsze duzo jezdzilismy z mezem po Polsce, na rowerach, ale to bedzie nasza pierwsza dluga wyprawa z synkiem. Opisze po krotce nasze plany. Moze ktos podzieli sie ze mna swoimi doswiadczeniami, cos doradzi lub znajde osoby, ktore w podobnym czasie beda z dziecmi w Jurze? Po powrocie (koniec czerwca) opisze co udalo sie nam zrealizowac z planow. A teraz do rzeczy. Najpierw Olsztyn. Cale 5 noclegow w gospodarstwie agroturystyczny...
    • Warszawiak 40+-Tarchomin poszukuję towarzystwa na wypady rowerowe,także krótkie popołudniowe.Janusz.Doc90@wp.pl tel.0-694793457

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się