Forum Turystyka Świat Mexico
ZMIEŃ
      wycieczki

wycieczki

(12 wyniki)
    • Witam wybieram się w czerwcu do Meksyku do Playa del Carmen, szukam lokalnych biur podróży które sprzedają poniżej wymienione wycieczki z miejscowości Playa del Carmen do: Chichen Itza Coba i Jaskinie Tacbe-Ha Cozumel Xcaret Tulum i Xel-Ha Proszę o informację dotyczące gdzie można zakupić w/w wycieczki, ceny, itp czekam również na cenne uwagi, opinie .. pozdrawiam serdecznie bepi@poczta.fm
    • Po powrocie z wycieczki do Chichen-Itza zorganizowanej przez Polskie Biuro Podróży Maxico Entero odczuwam głęboki niesmak. Pani Ewa Pytel-Skiba – przewodniczka i współwłaścicielka tego biura zamiast zapoznać nas z tematem opowiadała jedynie o sobie, swojej rodzinie oraz o swoich rzekomych klientach. Najpierw usłyszeliśmy, że jest prawnikiem, a zaraz potem zwierzenia o tym, jaka to jest przebiegła i czego to nie udało się jej przemycić, później zaczęło się biadolenie na panujące w Polsce...
    • Witam Niebawem jade do Cancun na 2 tyg. Strasznie mnie intryguje wysta Mujeres. Czy było może ktoś z Was czyw arto tam jechac i czy sa organizoane jakeis wycieczki z Cancun tam Z góry dzieki pozdrawiam Michał
    • WITAM SZUKAMY OSOB KTORE ROWNIEZ WYLATUJA W MAJU DO MEKSYKU....POZDROWIONKA ROWNIEZ SZUKAM OPISOW CO DO LOTU ..MY LECIMY Z THOMSONFLY Z LONDYNU...
    • Witam, Wybieram się pierwszy raz do Meksyku i mam pare pytań , mam nadzieję że ktoś będzie umiał mi na nie odpowiedzieć za co byłabym bardzo wdzięczna :) 1) Czy ktoś cokolwiek wie o hotelu Sandos Caracol beach resort - playa del carmen, lub jakie inne polecacie, 2) W jakich mniejwięcej cenach sa wycieczki fakulatywne w lokalnych biurach podróży, czy macie jakieś godne polecania, jeszcze raz dzięki za odpowiedź :) pozdrawiam Ania:)
    • Hej wybieramy się z mężem 7 11 na wycieczkę 16 dni do Mexyku z Destino Mexico. Kto jeszcze jedzie?
    • Witam pomownie. Wybieram sie wraz z grupa znajomych na 2 tygodnie do Cancun. Wszyscy bardzo chcielismy pojechac do mexico city ale nikt nie wiedzial ze jest to az 2500 tys. km. !!!!!!!!!!!!! Czy warto jest tam jechac?? Jesli tak jaki srodek transportu polecacie. Chcialem zaznaczyc ze maximum 2dni w city.
    • Witam Forumowiczów ponownie po roku. Tym razem nasza trasa wiedzie przez Meksyk Centralny, Południe i później skok na Północny-Zachód, Start tradycyjnie z Berlina, tym razem bez Juniora i bez przesiadki w USA. Zgodnie z zasadą, ze jak coś może się skiepścić, to się skiepści, w dniu startu zaliczyliśmy falstart, czyli spóźniliśmy się na samolot. Strata czasu i biletu zepsuła mi humor ale za cene 303 Euro od osoby załatwiliśmy w Iberii na lotnisku, że lecimy nazajutrz. Więc po kol...
    • Czesc! czy wg Was oplaca sie wynajac samochod czy lepiej poruszac sie komunik.miejska? i jak jezdza meksykanczycy- ulice sa bezpieczne? moj maz sie troche obawaia korkow i miejsc na parkowanie, jak wyglada sytuacja? z gory dziekuje za odp. A, jeszcze 1 pytanie- czesto piszecie o wycieczkach zorganizowanych z biura collettivo, czy maja oni biura w roznych miastach? pozdrawiam, ania
    • wybieram sie do tego hotelu w kwietniu.moze ktos z was juz tam byl i moglby mi cos wiecej powiedziec jak tam jest,czy potrzebuje wizy do wjazdu do meksyku?jak zaplanowac sobie wycieczki fakultatywne,czy w meksyku jest bezpiecznie zamierzam sobie wynajac samochod i troche pozwiedzac na wlasna reke.z gory dziekuje za wszelkie informacje.karolinka
    • No i niestety wakacje się skończyły:( Wczoraj wróciliśmy. Jeszcze raz chciałabym podziękować Moijto i Smokowi za bezcenne rady. Każde ze wskazanych przez Was miejsc było przecudowne. Narazie nie wpiszę tras wycieczek, bo jeszcze jestem zakręcona, a i w pracy trzeba ogarnąć co się wydarzyło, ale od jutra obiecuję się tym zająć:) Teraz garść informacji praktycznych. Samochód wynajmowaliśmy w Avisie i odbieraliśmy na lotnisku. Był to Ford eccosport, taki nieduży suv. Ceny samochodów ...
    • Kochani! Uzbierałam wszystkie możliwe pieniązki i zapisałam sią na wycieczkę Meksyk - Kuba! W Meksyku jest w programie stolica, Teotichuacan, Taxco, Cuernavaca i Acapulko.Powiedzcie mi, że zrobiłam dobrze, bo opinie są bardzo różne!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się