wycieczki

(10 wyników)
  • Przyjechałam z dziećmi do Krynicy i będziemy zwiedzac okolice.Chciałabym oprócz polskich okolic pokazać im jakieś ciekawe miejsca na Słowacji.Czy Ktoś może mi polecić jakieś wycieczki po stronie Słowackiej. Dopołudnia dzieci mają rehabilitację a po południu tak około 4 -5 godzin wolne. Mam samochód tak, że do granicy w Leluchowie szybko dojedziemy tylko nie bardzo wiem gdzie dalej. Oglądałam mapę ale nie znam tych małych miejscowości.Chciałabym pokazać im jakieś zabytki, ładne okolice i widok...
  • Wybieram się do Słowackiego Raju (miejscowości Smižany) - może ktoś polecić fajne trasy do chodzenie ? Czy można jeszcze tam zobaczyć coś fajnego w okolicy ?
  • Cześć!!! Nie krytykujcie mnie tylko jak chcecie to pomóżcie. Wycieczka będzie na poczatku lipca 2007 r. dla 50 osób. (wiem że to jeszcze odlegly czas ale chcę się przygotować) 1 dzień w godzinach nocnych nocleg w Polsce w okolicahc granicy słowaciej (poniewaz nie moge mieć rachunków a innego kraju tylko Polska) i tu pytanie gdzie ??? Może ktoś ma propzycje ?? 2 dzień: przejazd przez granice i przyjazd do słowackiego raju: tutaj podział na 2 grupy. Uczestnikami wycieczki będą dzie...
  • Dopiero dzisiaj dowiedziałem sie że moge iść na urlop. Chcę więc w sobote pojechać na Słowację.Proszę podrózników o podanie gotowego planu zwiedzania (moze ktoś ma) z rozbiciem na poszczególne dni. Ja raczej nie zdażę z przygootowaniem więc licznę na Państwa. Dziękuję. Po powrocie obiecuję opis i zdjęcia.
  • Witam serdecznie Wszystkich Forumowiczów:) Mam do Was prośbę - poradźcie mi, polećcie, pomóżcie zaplanować wycieczkę do Czech na 3 dni. Na pewno Praga - ale z tego względu, ze to będzie którejś z kolei pobyt w stolicy Czech nie chcemy spędzić tam aż 3 dni. Dodam tylko ze podróżujemy samochodem z Wrocławia. Pozdrawiam i czekam na propozycje!
  • Witam, z Waszych doswiadczen - Praga na ok. 5 dni ze Szczecina warto jechac samemu czy z biura? pozdrawiam a
  • Witam Wybieramy się na majówkę w Tatry z noclegiem po naszej stronie, w Bukowinie ale z nastawieniem na zwiedzanie strony słowackiej. Czy moglibyście polecić jakieś ciekawe trasy samochodowe z rozłożeniem na 2 dni po stronie Słowackiej ? Chcielibyśmy pewnie zrobić taki klasyczny objazd Tatr Słowackich, aczkolwiek chcielibyśmy też np zatrzymać się np w Štrbskim Plesie i tam przespacerować się np do Popradskiego Pleasa. Wg przewodników, spacer powinien zając ok 2 godzin (?) Czy po...
  • Czesc, Moze sie komus przyda: opis: www.mytravels.pl/praga/ galeria: www.mytravels.pl/praga/galeria/ Pozdrowienia, Olek
  • Witam Szukam miejsca na słowacji (mała chatka, tani hotel, lub camping ) dla 2 osób - generalnie miejscówka ma służyć tylko do spania - jako baza wypadowa. Dlatego najlepiej żeby było "blisko wszędzie". Cel to wycieczki piesze/rowerowe i ewentualnie nic-nie-robienie na basenie czy zabawa kajakiem. Nigdy na Słowacji nie byłem (na dłużej) i planuję zrobić pierwszą niezorganizowaną wycieczkę "gdzieś", na 5 do 7 dni. Orientacyjna data wyjazdu - 11 sierpnia. Jak narazie moje oko dłuże...
  • Zastanawiam się poważnie nad wakacjami letnimi w tych miejscach. Nie wiem, czy dobrze wybrałem. Mam na myśli wczasy rodzinne z dzieciakami. Oferta hotelowa jest niezła, tak myślę, np. hotele Caramell i Mendan. Tylko co poza hotelami robić ? Jak ktoś tam był, to proszę o uwagi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się