wycieczki

(6 wyników)
  • Witam. Czy ktoś mógłby polecić mi wycieczką na Bałkany z wizytą (a lepiej - pobytem) w Albanii. Znalazłam jedną w Rainbows, ale tam jest 2-3 dniowy pobyt wypoczynkowy na plaży w Chorwacji. Chciałabym tylko zwiedzanie. Dzięki za ewentualną pomoc.
  • W sierpniu będę miała możliwość wycieczki jeepem do północnej Albanii. Do Teth pewnie nie damy rady dotrzeć, ale myślałam o jeziorach Lure (czy rzeczywiście jest tam tak pięknie? ile czasu trwa dojazd od głównej drogi?) i okolicach Korabi (najwyższy szczyt kraju). Czy tam też dotarłeś? Czy jest możliwość odbycia krótkiej wycieczki pieszej (raczej trekking niż wspinaczka ;) ? Gdzie dokładnie znajdują się przepiękne formy skalne, które widziałam gdzieś na twoich fotografiach? (wyżłobione ...
  • Słyszałam, ze ostatnio na południu Albanii wyladowało około 20 osób z polski, znających świetnie Albanski, czyżby była jakaś zorganizowana wycieczka w ramach towarzystwa polsko-albańskiego? Kto był organizatorem i kiedy następna wyprawa?
  • na allegro często wystawiane są smieszne rzeczy dotyczące Albanii, ostatnio można było zakupic kapsel od birra Tirana za 4,5zł <hahaha> ,sa i pocztówki i znaczki i dzban z mosiadzu ale znalazłam właśnie ciekawa ofertę kupna wycieczki na sierpień 2008. podaje link www.allegro.pl/item309645282_albania_durres_hotel_doj_wlasny_lub_autokar.html
  • planuje wybrać sie w wakacje do Albanii z b.p Juventur. Miejscowosć Saranda.Prosze o opinie nt.tego miasteczka(moze ktoś był i może podesłć jakieś fotki) Czy można dostać sie z tamtąd do Tirany(jak działa lokalny transport?) Może ktoś wie coś o jeszcze innych ofertach do tego kraju(pobytowe) Pozdrawiam
  • Marze o tym, by pojechac do Albanii na wakacjach.Nie odwaze sie pojechac sama,a nie zdolalam nikogo namowic na wspolny wyjazd.Moze na forum znajde kogos, kto ma podobny pomysl i zechcialby zaryzykowac moje towarzystwo? Chetnie przylacze sie do kogos,na dowolnych warunkach. Nie naleze do majetnych osob, ale mam duzo wiedzy, doswiadczenia we wloczedze po swiecie i niewyczerpany optymizm. Pomyslcie...:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się