Forum Turystyka Świat Egipt - Hotele
ZMIEŃ
      wycieczki

wycieczki

(8 wyników)
    • Witam, czy ktoś sie wybiera 28 kwietnia do Sharm ... wylatuję z Katowic, i zakwaterowanie mamy w GRAND PLAZA... więc jeśli ktoś miałby ochote ;-))) zawsze w grupie raźniej, pozdrawiam
    • Hotel Holiday Taba jest malowniczo położony na pustyni między górami a morzem:) z hotelu jest jakieś 60km od granicy z Izraelem i 20 km do Nuweiby. Hotel jest nie wielki(można wypocząć, nie jest to żaden moloh jakie w Egipcie nietrudno spotkać) spokój cisza, po za nim żadnej cyliwizacji,żadnych knajpek i deptaków. W Hotelu 160 pokoi, 3 bary(bar głowny,na basenie i na plaży), restauracja, duży hal z kilkoma sklepikami, kawiarenką Internetową(niestety bardzo drogi Internet) koło recepcji...
    • Hilton polozony jest tak jak sasiednie hotele Swiss Inn i Novotel Coralia na lagunie oddalonej od centrum Dahab / El Masbat / ok. 4 km. Jest to hotel z niska, arabska zabudowa, z jednym basenem, kilkoma restauracjami i piekna, piaszczysta plaza. Pokoje 2 - os. sa duze z duzym tarasem. W pokojach znajduje sie wszytko to co powinno byc w hotelu 5*. Milym zaskoczeniem dla mnie byla mozliwosc ciaglego podgladu mojego rachunku na ekranie telewizora. W kazdej chwili moglem sprawdzic i...
    • Cześć, który hotel polecacie z tych dwóch: Sea Gull czy Sunny Days El Palacio? Sea Gull jest droższy o 170 zł. Mam wycieczkę z Traidy 7+7, więc w jednym z tych hoteli de facto będe tylko przez tydzień, drugi tydzień zwiedzanie. Z góry dzięki za odpowiedzi.
    • czy ktoś może podzielić się opinią o tym hotelu?
    • Witam. Proszę o opinie o tym hotelu. Najbardziej interesują mnie baseny a dokładnie ich głębokość oraz jak wygląda plaża, czy przy brzegu można śmigać spokojnie nie ma kamieni?
    • Hotel ma 106 pokoi.Podzielony na 3-4 skrzydla, kazde po 3 kondygnacje.2 baseny + brodzik.W jednym basenie rozwieszona siatka do gry.Na basenach lezaki i parasole za darmo. Hotelowi przydalby sie remont.Jest czysto i schludnie, ale widac zuzycie sprzetow i recznikow.Hotel nie dostarcza szamponow, czyscikow do butow,kopert i takich tam podobnych materialow znanych z hoteli o wyzszym standardzie.W lazience jest mydlo,ale tylko w plynie.Sugeruje wziac wlasne przybory.Jest przyjemnie polozony w...
    • Witam, 19.07 wybieram się z rodziną do tego hotelu - znajduje się w Soma Bay. Czy ktoś z Was już tam był i może podzielić się wrażeniami? Niemcy na forum bardzo chwalą to miejsce, ale nie ma jeszcze żadnej polskiej opinii. Dziękuję z góry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się