Forum Praca Forum Pracowników PKO BP SA
ZMIEŃ
      zachodniopomorskie

zachodniopomorskie

(4 wyniki)
    • mam wrazenie że widzę tu wszystkie regiony oprócz zachodniopomorskiego ! dajcie znac ż e jesteście tutaj przecież u nas tak samo musimy toczyć tę samą walkę z mobingiem pracą za pensję która ledwie starcza ! praca na kliku stanowiskach ....
    • Nareszcie R-msy i cały ROD znalazły sobie zajecie. dostalismy wytyczne jak poprawić sprzedaz. co tydzień musimy w Platinie zarejestrować 40 kontaktów w tym 25 telefonicznych i 15 kontaktów /spotkań/. Co powinno przynieść efekty w postaci sprzedaży kredytów i pakietów. Oczywiście należałoby jeszcze wykonać te spotkania, wyjścia i odnotować efekty. No i cały Region będzie sprawdzał wykonanie tych kontaktów. Oczywiście już się nas straszy, że w przypadku braku efektów będą wyciągane konsekwencj...
    • Czy do Was również wydzwania z regionu agresywny gościu D.M. ,który jak wynika z jego gadki ma się co najmniej za prezesa banku.Narzuca w beszczelny sposób swoje filozofie sprzedażowe ,a w życiu klienta na oczy nie widział .Jezeli nie jestem odosobniony to może wspólnie pomozemy człowiekowi przenieść się do pracy do Oddziału typu C i niech się chłop wykaże w sprzedaży ,a dopiero potem niech nęka i egzaminuje innych.
    • współczuję Lublinowi, ale w moim oddziale jest podobnie, dyrektorka nie szanuje pracowników ani klientów, jest prostaczką która widzi czubek swojego nosa. Potrafi do klienta, który cyt.Pani tu siedzi sobie, a tam kolejka aż do drzwi, odp. "jak by się Pan uczył to też by tu siedział" Wiem, ze kto będzie mógł to ucieknie z tego Banku, i myślę,że nie zawsze chodzi o pieniądze ale bardziej o szacunek i wsparcie w tak trudnej pracy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się