Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      zafascynowany

zafascynowany

(3 wyniki)
    • Co zrobić, żeby nie wzbudzać w nim instynktów ojcowskich, ale właśnie zafascynować? nie chodzi mi o to, żeby w konsekwencji wodzić go za nos i w jakiś sposób nad nim dominować, a raczej o to, żeby stale pozostawał pod wpływem mojej kobiecości, żeby mnie szanował i podziwiał. dodam, że bardzo mi na nim zależy.
    • Proszę o spojrzenie na to męskim okiem. Otóż facet, od którego wynajmujemy dom z mężem zafascynował mnie do tego stopnia, że nie wiem czy to już tylko fascynacja. Ale od początku. Gdy tylko pojawiłam sie w tym domu on zaczął przychodzić. Najpierw myślałam, że to normalne: to jakaś żarówka, to pralka, ale gdy pewnego dnia po prostu poprosił mnie, żebym zrobiła mu kawę zaczęłam widzieć to inaczej. Od tamtego popołudnia wspólna kawa stała się tradycją. Pewnego dnia nie wytrzymałam i po...
    • Moja historia jest trochę podobna do Magdydraf2. Spotykam sie z zonatym facetem starszym ode mnie trochę ;). Któremu się podobno nie układa tak jak powinno. Ja jestem mężatką od 8 lat. Najpierw była długa znajomość kawa i pogaduszki. A teraz sex. jest super. Ale chcę to przerwać. jak to zrobić ????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się