Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      zafascynowany

zafascynowany

(3 wyniki)
    • Pytam bo przez już 2 dzień żyję losami Wielkiego Mistrza (aż mnie w żołądku coś skręca, gdy o nim myślę). Postać stworzona przez Trudi Canavan w Trylogii Czarnego Maga ale tak fenomenalnie go scharakteryzowała, że ach! Zamieniłabym za niego mojego realnego faceta, mojego dentystę, Diego Forlana, lorda Bahla i Mihna (dwaj ostatni są z "Królestwa Zmierzchu" Toma Lloyda też bardzo ciekawe postacie).
    • po 6 latach małżeństwa? tylko nie piszcie o sexy majteczkach itp, chodzi o raczej nie łóżkowe sposoby! Pliiiiz! pozdr.
    • jestem nie wierząca. nigdy nie chodziliśmy do kościła z córką.od zeszłego roku w przedzskolu była religia córka chciała chodzić więc nie chciałam jej zabraniać. ale teraz kiedy czas komunii się zbliża jestem przerażona. :) to dopiero za rok ale ... jakoś sobie tego nie wyobrażam. wiem że siostra pyta na religii dzieci czy chodzą do kościła z rodzicami bo ostatnio córka mówiła że jest jej smutno że nie moge z nią iść do kościoła bo siostra mówiła..... ja nie chodziłam i nie bede c...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się