zakopane

(10 wyników)
  • Chcialam sie zapytac czy ktos z Was zna moze lub cos slyszal o tych apartamentach. Cena jak na takie warunki przystepna wydaje sie, ale nie moge nigdzie znalezc zadnych opini na ich temat. Jade do Zakopanego pierwszy raz z rodzina, dwojka dzieci i mezem Dunczykiem i nie chce zawiesc ani ich ani siebie. A oto link: www.zakopane-centrum.pl/galeria.html
  • Witam, czy ktoś spędzał Sylwestra w Zakopanym? Czytałam tylko ten blog wakacje-zima.blogspot.com/, ale ciekawa jestem opinii osób, które były tam na sylwestra.
  • Termy podhalańskie Białka - Bukowina -Zakopane - Szaflary . Jeszcze parę lat będąc na Podhalu i chcąc skorzystać z dobrodziejstwa wód termalnych musieliśmy wyjechać do pobliskiej Słowacji. Na dzień dzisiejszy nie jest to już potrzebne i pobyt na Podhalu daje nam tą możliwość . Mamy cztery Termy Podhalańskie: - Bukowina Tatrzańska - Białka Tatrzańska termy "BANIa " - Szaflary - Aqua park Zakopane Poniżej przedstawiamy krótkie opis każdego z obiektów : Termy „Bania”...
  • Hej!Mam na imie Piotrek i wpadam do Zakopanego 26 pazdziernika na pare dni urlopu...Z mila checia poznam jakas fajna dziewczyne ,ktora pokarze mi jakies fajne miejsca w Zakopcu i mile spedzi ze mna czas ...Pozdrawiam ;D...I czekam za jakas fajna propozycja ;P
  • Piyknie witom syćkich na nowym Forum Zakopane bez cynzury
  • bez to forum na którym syćko kosom tną moderatory,cienzkie casy nastały i to nie ino la pseslakowskiej ciupazki,bilego,poraja,morfiego i misia z zakopca któregom tak ukochał z Zakopanego,eh :( www.youtube.com/watch?v=xMb7pOpYej8
  • cjg.gazeta.pl/cjg_krakow/1,91645,6507772,Zakopane_podupada_cywilizacyjnie_i_duchowo.html
  • 6.12.2008(11)

[img]https://big.photos.nasza-klasa.pl/14324477/213/main/33c5d57f2f.jpeg[/img]
  • Newsy(21)

Burmistrz Miasta Zakopane Janusz Majcher serdecznie zaprasza wszystkich mieszkańców na cykl spotkań informacyjnych, które odbędą się w dniach: 3.12.2008 godzina 17.00 TPN ul. Chałubińskiego 42a 5.12.2008 godzina 17.00 Gimnazjum nr 1 ul. Nowotarska 42
  • Cepry zadeptały Tatry; "to był żywioł" "Polska Gazeta Krakowska": To szok dla gór! W długi majowy weekend nie tylko Zakopane i Krupówki były zatłoczone, ale i całe Tatry. Pobite zostały wszelkie rekordy frekwencji. Szacuje się, że do Morskiego Oka szło dziennie nawet 30 tys. turystów, a do Kościeliskiej – około ośmiu. Dotychczasowy rekord dla całych Tatr – to 27 tysięcy osób dziennie! Nie pomogło nawet otwarcie granicy ze Słowacją, bo większość polskich turystów wybrała n...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się