zakopane

(7 wyników)
  • Chcemy wypaść z dzieciakami na kilka dni do Zakopanego. Nie byłam już tam parę dobrych lat i zastanawiam się, gdzie się zatrzymać. Chodzi mi o jakąś kwaterę, gdzie można jechać z dziećmi. Najlepiej z obiadami. Macie coś sprawdzonego?
  • jedziemy jutro na 1 dzień do Zakopanego (ja-ciężarówka, Basia, mąż i 2 nastoletnie siostrzenice). Jaką trasę wybrać, co zobaczyć, żebyśmy z Baśką dały radę, i żeby wszyscy mieli radochę? Krupówki i co dalej?
  • Mój sen o noclegu w zakładowym ośrodku męża się skończył i teraz muszę szybko znaleźć jakiś ośrodek dla siebie i dzieci. Mąż będzie nocował na Gronniku więc fajnie by było gdybym znalazła coś blisko niego. Znacie jakiś spokojny pensjonat (ośrodek wypoczynkowy, co kolwiek) na Gronniku w Zakopanym?
  • Wybieramy się w sobotę do Cieszyna na wesle, a potem do Zakopanego na tydzień, jedziemy we 3 i jeszcze męża rodzina z prawie 3 letnią dziewczynką, powiedzicie gdzie można spędzić czs z maluszkami? Jak się dzieci sprawowały na wyjeździe?
  • Mam okazję wybrać się na całkowicie babski wypad w okolice Zakopanego i w związku z tym pytanie do Was co mogą robić same baby w Zakopcu???
  • Kurcze, trochę się wkurzyłam. Planuję w sierpniu wyjazd w góry i bardzo zależy mi na Zakopanym Kościelisko-Gronik. Trudno teraz o rezerwację kwatery bo już terminy są przebrane, więc cieszyłam się jak znalazłam pokój z łazienką i aneksem kuchennym. Facet 3 dni twierdził, że ma wolny ten termin (3 tygodnie)a dziś jak ponownie dopominałam się o nr konta do przedpłaty dostałam odpowiedź, że ma wolne tylko 4 dni w tym terminie. Trochę się wkurzyłam, bo wczoraj m rozmawiał z nim prze...
  • no i jutro jedziemy do zakopanego :))) na caaaaaaaaaaaały tydzien :) wreszcie jakies wakacje no moze nie do konca bo jedziemy na wesele do siostry m.poza tym moj m.z zakopanego wiec wiecej bedziemy odwiedzac rodzine no ale nic to zmienimy klimat.Eh..tak sie ciesze bo Oliwi strasznie słuz tamtejsze powietrze. Dzis skompletowalam nasze reacje to znaczy moja i Oliwii Moja coreczka wystapi w slicznej bialej sukience a ja kupilam sobie tunike i spodnie kremowe noa z w szoku jestem bo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się