Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      zakopane

zakopane

(5 wyników)
    • No coz, trafil mi sie sponsorowany wyjazd w to miejsce. Znaczy sie w poblize, bo na grzbiecie Gubalowki kolo Polany Szymoszkowej. Powiem krotko - Gorale przegieli. Pusto wprawdzie nie bylo, ale duzo ludzi rowniez nie. Z uwagi na to, ze widzialem z okien wyciag na Szymoszkowej nie stanowilo problemu wybranie sie na narty juz o 8.30, gdy wlaczano wyciag. Z reguly jezdzilem gora do 12. Potem robil sie taki tlok, ze w kolejce trzeba bylo stac minute dwie i bylo to ponad moje sily :) W samym...
    • Jako, że ostatni raz autem jechalem do Zakopca dawno temu, chciałem się poradzić, ile tajmu powinienem zarezerwować w tym letnim okresie na podróż ową? Wyjazd jutro około 5-6 rano z, powiedzmy okolic Pruszkowa, myk na Katowicą i dalej... 6-7 godzin? Powrót w niedzielę - o której najlepiej wracać? Z góry podziękował.
    • Trasa do przebycia w sobote za kilka tygodni. Pchac sie po prostu autostrada do zakopianki, a pozniej przez zakopianke? Czy objezdzac dalekim lukiem przez Slowacje? Cos jeszcze innego?
    • wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3857796.html Jak ja nie lubie takiego podejscia. To chyba typowo polskie. Krzyczenie: nie ma drog, polskie drogi sa tragiczne, trzba budowac nowe!!! ...ale nie kolo mnie. Hmm, za pare lat nikt nie bedzie przyjezdzal na Podhale i do Zakopanego bo nie bedzie jak dojechac, wtedy bedzie lament i zgrzytanie zebami, ze gorale straty ponosza i warszszawka nie chce do nich przyjezdzac...
    • Jakby ktos przechodzil kolo PKSu to czy moglby sprawdzic, czy ktorys z prywaciarzy nie jezdzi do Slupska, Leby czy cos tam 27 VII ok. 15 wyjazd... Szukam desperacko jakiegos polaczenia... PKP nie, PKS nie,... Kiepsko :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się