zakopane

(74 wyniki)
  • Witam, może ktoś z was mógłby mi polecić jakieś fajne miejsce pobytu w Zakopanem. Nigdy tam nie byłam, chcemy w tym roku pojechać z mężem i 2 dzieci - 8 l i 2 l. Macie jakieś sprawdzone fajne miejsca z dobrym wyżywieniem i może jakimiś atrakcjami dla dzieci?
  • Jak w temacie szukam fajnej/ciekawej pod kątem dzieci 7 i 4 lat kwatery/ośrodka wczasowego w ZAkopanym bądź okolicach bardzo proszę o namiary pozdrawiam d
  • W tym roku planujemy urlop w Tatrach, chcemy przede wszystkim pochodzić po górach z dziećmi, odwiedzić Tatralandię i Poprad. Generalnie preferujemy urlopy urozmaicone, trochę zwiedzania, trochę ruchu, trochę lenistwa. Dzieci mamy duże dlatego aby mieć minimum prywatności wybieramy domki lub apartamenty z 2 sypialniami. Nie mam pojęcia czy lepiej szukać na Słowacji czy w Zakopanym, Bukowinie Tatrzańskiej? Urlop będzie pewnie częściowo w PL, częściowo w SK. Na podobnej zasadzie byliśmy 2 l...
  • Proszę o jakieś namiary na noclegi,blisko centrum gdyz nie posiadamy auta.Interesują mnie tanie noclegi,mogą byc ze sniadaniami,dzięki pozdrawiam
  • drogie mamy bardzo proszę o radę. wybieramy się z naszym 16 m-czniakiem do zakopanego z związku z tym że wyjazd byłby jeszcze w sezonie zimowym a w Zakopanem tak naprawdę jeszcze nie byliśmy więc nie bardzo wiemy jak, co i gdzie? czekam na propozycje gdzie nocleg, gdzie się wybrać, co warto zobaczyć i oczywiście w rozsądnej cenie tak do 50-60 zł osobodoba. z góry dziękuję.
  • Może zacznę od tego czy ktoś z państwa korzystał z apartamentu pokoje u gutów Helena i Andrzej gut ul guty6:-)?zakopane:-) Jesteśmy 5 osobowa rodzina dzieci 2latka 12 i 12 lat;-) gdzie z wózkiem można powędrować na krótkie trasy co warto zwiedzić bardzo proszę o pomoc mamy az 6 dni na to żeby coś zobaczyć:-)będę bardzo wdzięczna.
  • Witam, mam pytanie o sprawdzone i niedrogie miejsce noclegowe za śniadaniem. W miare blisko centrum, żeby wieczorami pospacerować. Przejrzałam kilka wątków ale wszystkie są sprzed 2, 3 lat. Może jakieś nowe spostrzeżenia? :) No i co polecacie z 15 - miesięcznym dzieckiem? Chcemy iść do Morskiego Oka, może do Kościeliskiej, co proponujecie. Mamy wózek - parasolkę i przymierzamy się do kupna porządnego nosidełka. Mój mąż w górach nigdy nie był, ja pare razy jako opiekun na koloniach i wtedy t...
  • Witam. Czy ktoś z Was może mi polecic jakies fajne pokoje w Zakopanym lub Szczawnicy? Chcemy na parę dni wyjechac z dzieckiem (niecały rok). Szukamy w miare dużego pokoju z łazienką, może byc balkon. Dobrze by było żeby w okolicy było spokojnie. Dzięki.
  • Witam!!! Poszukuję fajnych kwater na pobyt z dzieckiem (8lat) Dziękuje
  • Chcielibyśmy pojechać z synkiem do Zakopanego w połowie października. Czy ktoś może polecić mi sprawdzone kwatery w centrum (bliskość PKP i PKS). Jak przygotować dziecko obuwniczo-odzieżowo do takiej wyprawy. Wiadomo że biegać po górach nie będziemy, ale dolina Kościeliska, Chochołowska obowiązkowa oraz kolejka na Kasprowy Wierch i Gubałówka.
  • chce jechać z synkiem do zakopca na pare dni - może ktoś zna miejsce noclegowe warte polecenia - z wyżywieniem i przystosowane dla dzieci - w sensie z jakimś placem zabaw
  • Znawcy Zakopanego, pomóżcie gdzie znaleźć wygodny pokój (najlepiej studio) z łazienka i TV dla rodziny 2+3, najlepiej maxymalnie do 2 km od Krupówek ale to nie wszystko. Potrzebuje aby na miejscu było wyżywienie i co ważne plac zabaw dla dzieciaków. Mam sprawdzone miejsce w Zakopanym ale dość daleko bo na Chłabówce a teraz potrzebuje namiar na coś bliżej centrum i jakoś nic nie mogę znaleźć. Dziekuję i pozdrawiam. Ania
  • poszukuje dla rodzicow plus 3 latka zalezy mi zeby bylo blisko krupowek i dogodne warunki.
  • Witam, prosze Wam o pomoc, czy mozecie polecic jakis dobry pensjonat, hotel w Zakopanym na kilka dni? Moze byc bez posilkow, oby warunki byly ok, w miare duzy pokoj, czysta lazienka i cicha okolica. Z gory dziekuje za pomoc!
  • W sierpniu wybieramy się do Zakopanego z córeczkami w wieku 3 i 5 lat. Zastanawiam się,gdzie można z nimi chodzić, bo raczej trudniejsze szlaki np.na Giewont w naszym przypadku odpadają. Co polecacie? Chodzi mi zarówno o wycieczki piesze, jak i o atrakcje dla dzieci w samym Zakopanem (może jakieś place zabaw, basen itp.)
  • Poczytalam juz troche na tym forum o wycieczkach, ktore sa mozliwe z dzieckiem w tym wieku, wiec na ten temat co nieco juz wiem ;) Niestety, jade bez meza, tylko z mama i obawiam sie, ze moze zabraknac mi sil na pchane wozka w jakies trudniejsze, aczkolwiek dostepne dla wozkow miejsca. Niestety, nie moge korzystac z nosidla z powodu kregoslupa :( Dlatego chcialabym wiedziec , czy w Zakopcu, w razie "problemow technicznych" typu brak u mnie sil lub bardzo niepewna pogoda, sa miejsca, w k...
  • Mozecie cos polecic? Zalezy mi na takim miejscu przyjaznym dla rodzin z dziecmi:) Jezdzicie?Znacie fajne miejsca? Historia małej Emmy Marii
  • Jestem pasjonatką Tatr-schodziłam już trochę.Ale ostatni raz byłam dwa lata temu.W międzyczasie urodziłam córeczkę,która ma teraz 15 miesięcy.Chciałabym w sierpniu pojechać z nią w góry.Czy znacie namiary na kwatere ,w której można czuć się swobodnie z małym dzieckiem? I jakie są wasze doświadczenia w tej materii,tzn.co radzicie mamom wędrującym.Trochę mam obawy,szczególnie jeśli chodzi o podróż,bo mieszkamy na Pomorzu.Proszę o kilka cennych rad.Z góry dziękuję.
  • Chcielibysmy w listopadzie pojechać na kilka dni do Zakopanego. Czy może ktoś mógłby polecic jakieś fajne, czyste, z łazienką, przede wszystkim ciepłe kwatery. Nie zależy nam na super hotelu z wyżywieniem, bo jedzenia w Zakopanem jest dużo. Chcemy tam jechać z córka, która wtedy będzie miała 8 miesięcy więc kwatery nie powinny być w stylu spartańskim. Będę wdzięczna za wszystkie kontakty. Pozdrawiam
  • Poproszę o sprawdzone noclegi w Zakopanem, najlepiej z całodziennym wyżywieniem. Szukam i szukam i strasznie ciężko się zdecydować. Moze ktoś z Was ma jakąś sprawdzoną kwaterę/pensjonat/apartament. Dla rodziny z dwójką dzieci. Z góry dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się