zama

(5 wyników)
  • Zamach na Polską demokracje szokujący telefon z Ambasady USA , oni ingerują w nasze państwo. www.youtube.com/watch?v=l7Av4trl99Y&feature=player_embedded
  • Tak w ramach przypomnienia: bibula.com/?p=20622 glosrydzyka.blox.pl/2010/04/ORydzyk-po-Smolensku-Zamach-stanu.html I najnowsze: media.wp.pl/kat,1022943,wid,12423275,wiadomosc.html media.wp.pl/kat,1022943,wid,12423275,wiadomosc.html "Remont Tu-154M w samarskich zakładach należących do sponsora [b]kampanii wyborczej Władimira Putina[/b] został ubezpieczony na ponad 53 miliony złotych. Maszyna była na gwarancji.": ubezpieczenia.wp.pl/kat,113640,title,Katastro...
  • nie wątpliwie był to zmach na polskę , a teraz przedstawie kilka dziwnych rzeczy 1) strzały sa 4 w różnych odstępach 2) słychać załadowanie broni 3) słowa typu, uspokoj się powtarzają się dwa razy 4) kolejne słowo, patrz mu w oczy czy patrz mi w oczy 5) syrena podobno od pociagu ale ona jest zbyt blisko zabardzo ja słychać czyli jak by była bardzo blisko kamerzysty 6) postać machająca do kamerzysty 7) kamerzysta chowa się i ucieka ,dziwne czyżby w trakcie kręcenia filmu ...
  • Obiło mi się o uszy że Buzarewicz wyprosił Mateusza Rambachera i Andrzeja Zibrowa z Dni Wałbrzycha! Gdy zbierali podpisy pod inicjatywę obywatelską, chociaż mieli już zgodę WOKu!!!!!!!!!!!! Szarpane są fundamenty demokracji!!! Skoro zapobiega się zbieraniem podpisów i unika się głosu mieszkańców!!! Widziałem jak młody Mateusz kłócił się z Buzarewiczem... hańba!!!! Jeszcze grozili im ochroną!!!
  • My nic z tym nie mamy wspólnego!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się