Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      zbulwersowany

zbulwersowany

(7 wyników)
    • www.tvn24.pl/awantura-o-squat-w-centrum-poznania,273696,s.html wszystko mi opadło zajeli bezprawnie budynek i potem wielkie obużenie, że ich wywalają i to bez eksmisji. wczoraj jak to oglądałam to autentycznie byłam zbulwersowana, a nie zdarza mi się to często:)
    • Co to za pogański kraj gdzie najpierw jacyś radiowcy podają się za monarchinię kraju bezkarnie, gdzie łatwo zdobyć informację o zdrowiu jednej z najważniejszych osób w państwie, a na koniec zaszczuty personel popełnia samobójstwo: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13011994,Pielegniarka__ktora_zdradzila_dziennikarzom_informacje.html#BoxSlotII3img Bardzo smutne wydarzenie.
    • Nie wiem czy juz było na forum, ale jestem tak zbulwersowana, ze nie mam czasu przeglądać. Ten filmik (z napisów wynika, ze krecony w Rosji) to jakaś makabra. Łudzę się, ze to jakiś fake, fotomontaż - cokolwiek!!! www.kciuk.pl/Joga-dla-niemowlakow-l49536
    • W naszej szkole miał miejsce próbny egzamin zawodowy. Przewodniczącym komisji był polonista, który dzieki lizusostwu i "kapownictwu" awansował na wice-dyrektora i od tej pory palma kompletnie odbiła. Egzamin się odbył, wszystko ok, po czym okazało się, że pilnie poleciał do dyrekcji naczelnej. Następnego dnia jedna z członkiń zespołu nadzorujacego otrzymała pismo od dyrekcji z wymienionymi w punktach zarzutami (absurdalnymi zresztą) oraz zaleceniem powtórzenia egzaminu. ALe o ...
    • lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640,9501775,Kobiece_atuty_budza_emocje_wsrod_przechodniow.html
    • jako odpowiedzią na mój post w innym wątku, pozwolę sobie zadać Wam pytanie: Czy mając do wyboru opiekę nad swoim wnukiem (załóżmy że jest konieczna) a opiekę nad swoim rodzicem, nie pytani wcześniej o zgodę na tego wnuka, wybrałybyście bez mrugnięcia okiem wnuka, oddając rodzica do domu starców? Załóżmy na chwilę, że nie istnieje możliwość pogodzenia opieki nad tymi dwiema osobami, a nie macie rodzeństwa, które mogłoby przejąć opiekę nad rodzicem. Proszę o wypowiedzi tylko te osoby, któr...
    • Przeczytajcie: serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,3296196.html?nltxx=2015058&nltdt=2006-04-21-06-05 Normalnie nie wierzę, że organizacje kobiece i tyle znanych osób opowiada się za wyrokiem lat 5 dla tej tfu nie będę się wyrażać morderczyni! Bronią jej twierdząc że winna jest tu zła edukacja seksualna, ograniczony dostęp do tanich środków antykoncepcyjnych i przemoc ze strony męża. Na litość boską! To teraz można zabić włsne dziecko przy porodzie i powiedzieć nikt mi nie powiedzi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się