Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      zbulwersowany

zbulwersowany

(3 wyniki)
    • moja kuzynka ma lat 30 a jej mąż 35, są razem od lat 11, a małżeństwem od 2,5 roku i uwierzcie mi, że nie znam tak idealnej pary - miłość, troska, szacunek są okazywane w każdej chwili. pół roku temu urodziła im się prześliczna córeczka co było dopełnieniem ich szczęścia. miał odbyć się teraz chrzest ale ksiądz się nie zgodził ponieważ nie mają kościelnego ślubu. nie rozumiem tego, przecież chodzą do kościoła, są dobrymi ludźmi i właśnie oni w małżeństwie się wspierają, pomagają na każd...
    • umówiona byłam dziś z kurierem na dostarczenie przesyłki o godz. 12:00-15:00 Czekam i czekam i nic... Zadzwoniłam o 16 do kuriera na komórkę, a On mi mówi ze "zapomniał" tej przesyłki... Ręce opadają! Czy powinnam zadzwonić do firmy i powiedzieć co i jak? Słowem: donieść na kuriera? Mam opory, nie zrobię tego... A jak Wy postąpilibyście w takiej sytuacji?
    • Jak jeszcze jedna panna napisze o tabletkach to ................ ! Ej nie prościej skonsultować się z lekarzem????????? On czy ona będzie wiedział najlepiej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się