Forum Z archiwum Zwierzęta
ZMIEŃ
      zbulwersowany

zbulwersowany

(3 wyniki)
    • Pozdrawiam wszystkich miłośników zwierząt! Mam do Was prośbę i propozycję zarazem... Jeżeli ostatnio coś Was zbulwersowało, albo słyszeliście o czymś co nie powinno się zdarzyć to napiszcie mi o tym. Jestem dziennikarzem i być może będzie można temu zaradzić nagłaśniając sprawę. Mój adres e-mail: kobra2004@op.pl
    • I nie tylko mnie. Opowiedziała mi koleżanka: Pan K. ma pieska. Jest to stary pudelek, chory, lekko wyliniały, ale kochany tak samo jak kiedyś. Pan K. wyszedł ze swoim pupilem na spacer. Przed nim szedł również pan z pieskiem. A na wprost nich zmierzało małżeństwo z kilkuletnim dzieckiem. Dzieciak, jak tylko zauważył pierwszego psa, podbiegł do niego i go kopnął! Właściciel nie zareagował zbyt burzliwie, uznając pewnie, że mały zostanie pouczony przez rodziców itp. Dzieciak skier...
    • www.allegro.pl/show_item.php?item=26427691 Ja rozumiem, że pies jest dobrym reproduktorem, ale do cholery to czująca istota, a charakter ogłoszenia jest taki, jakby facet sprzedawał po prostu maszynkę do robienia szczeniaków. I to za 8 tysięcy!!! Hodowca! Ma kalkulator zamiast serca....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się