Forum Zdrowie Hashimoto
ZMIEŃ
      zimne stopy

zimne stopy

(3 wyniki)
    • hej, Wczoraj myslalam ze nie wytrzymam. Lodowate to chyba najl,epsze okreslenie - byly tak zimne, ze zasnac nie moglam. A jak zalozylam skarpetki to dopiero po godzinie bylo lepiej. Dodam, ze dlonie i nos tez mialam zimne. Przez caly dzien bylo mi zimno i mialam dreszcze. Biore 12,5 mg Eurythroxu co drugi dzien -wczoraj nie bralam.
    • Bardzo często robi mi się gorąco, pocę się nawet jak w pomieszczeniu jest chłodno, ubieram sie lżej od innych. Denerwuje mnie jednak, że przy tym uczuciu ogólnego ciepła moje ręce i stopy są lodowato zimne i mokre. Nie odczuwam przy tym by ręce czy stopy marzły, nie czuje że jest mi w nie zimno. Przeszkadza mi jednak to pocenie. Jest to krepujace- nie dosc ze rece zimne jak lod to jeszcze cale mokre.... Czy mozna cos na to poradzic?
    • witam ponownie mam juz wyniki badan! jezeli ktos moze:) niech pomoze mi je zinterpretowac! byla bym wdzieczna! do endokrynologa wybieram sie w przyszlym tygodniu! a więc: TSH- 21 (0,4 -4) FT3- 3,38 (2,57- 4,43) FT4- 1,12 (0,8 - 1,9 ) Anty-TPO -357 <35 negatywny Anty-TG -36 <40 negatywny WYNIKI USG: płat lewy 4,1 X 1,5 X 1,3 cm objetosc 4,1 ml płat prawy 4,1 X 1,5X 1,4 cm objetosc 4,1 ml cieśń 0,3cm objetosc calkowita 8,2 ml norma do 18ml DZIEKUJE ZA POMOC POZDRA...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się