zraniony

(3 wyniki)
  • Witajcie, Mam gorącą prośbę o pomoc w interpretacji kart.... Ponieważ problem dotyka bezpośrednio mnie, sytuacja jest bardzo świeża i bolesna, nic sensownego z kart wyczytać nie potrafię.... Poznałam fajnego mężczyznę, znajomość rozwijała się w błyskawicznym tempie, oboje byliśmy sobą zauroczeni... Dzień przed zaplanowanym spotkaniem, wyjawiłam mu w mailu jeden fakt ze swojego życia. Kompletna bzdura, że naprawdę mam na imię inaczej, niż myśli.... I runęła lawina! On poczuł się okłamany, ...
  • Rozkład na 3 karty, po spotkaniu - co ktoś o Tobie: mysli, mówi, podświadomie Mam problem z interpretacją kart jak wyżej. Czy to oznacza, że ten ktoś jest Tobą rozczarowany (4 puch) czy Ciebie postrzega jako smutną, zranioną, w kiepskim stanie psych? Poprosze o pomoc w interpretacji. Po spotkaniu z moim bardzo ważnym szefem. Trochę się rozgadałam (oj to winko przy kolacji mi rozwiązało język :( ) Rozmawialiśmy o sprawach służbowych, ale też trochę o prywatnych. W obu przypadkac...
  • Wczoraj zapytałam kart tarota czy to koniec naszej relacji.Wyciągnęłam królowę mieczy, rycerza buław, kochanków i dodatkową kartę asa mieczy. Nie wszystko jest dla mnie jasne. Proszę o pomoc w interpretacji.Ostatnia karta miała być odpowiedzią na pytanie czy rozwieję swoje wątpliwości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się