Forum Z archiwum Zwierzęta
ZMIEŃ
      zraniony

zraniony

(3 wyniki)
    • Moje psisko przezyło straaaaaszny stres. Wczoraj wieczorem na spacerze zraniło sobie przednią łapę. Powód - szkło ukryte pod śniegiem. Szkło musiało być bardzo ostre i szpiczaste, skoro odcięło z łapki kawałek skóry wielkości paznokcia. Nie było pisku ani płaczu, było trochę kulawizny i półgodzinne namiętne lizanie zalanej krwią łapki. Za to w nocy przyszedł psiak do mnie i wtulił się w moje ramiona (zawsze śpi na łóżku, ale w nogach). Przytulił się całym ciałkiem i bardzo szy...
    • Czesc wczoraj znalazlam mlodego szpka ze zlamaną nozka i obolalym skrzydelkiem . Bylam z nim u weterynarza opaczyl mu noge i powiedział ze już bedzie musiał zostawc w klace bo noga ma liczne zamamnia. Kupiłam mu klateke i jedzenie ale on za bardzo nie przepada za ziarnami . Nie wiem co mu dac zjeści . Nie wiecie moze jak długo zyją szpaki?
    • wracam wczoraj z pracy do domu i widze siadke, dwa domy dalej mieszkajaca jak nad czyms, z zainteresowaniem, pochylona stoi podszedlem i co widze? ptaka szamocacego sie w trawie pytam ja co jest grane, a ta, ze mojego kota przegonila bo akurat widziala jak z ptakiem sie bawil starsza kobieta, samochodem juz nie jezdzi i zali sie, ze nie wie co z tym ptakiem zrobic no wiec mowie jej, ze najlepiej bedzie, jak go do weta zawioze zgodzila sie, pudelko kartonowe z domu przyniosla ja go d...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się