Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      zraniony

zraniony

(11 wyników)
    • ktora z was zostala zraniona,upokorzona przez feceta? jak walczyc z bolem jezeli facet z toba zerwie ? jak uporac sie z tym wszytkim?dlaczego facet jest draniem i wykorzystuje dziewczyny ich naiwnosc?jak radzic sobie z tym wszytkim
    • Jest pewien facet,strasznie pewny siebie,zależy mi na nim,próbuję go rozkochać,ale jakoś ciężko mi to idzie(do tej pory nie miałam problemu z rozkochaniem w sobie mężczyzn).Chciałabym być z nim.Ostatnio mi się zwierzył,ze nie potrafi być teraz z nikim w związku(2 miesiące temu rzuciła go dziewczyna,którą kochał).Spotykamy się co kilka dni,jest fajnie,ale ja potrzebuję czegoś więcej.Chciałabym,zeby to mnie pokochal,zeby byl ze mna.Nie potrafię go rozgryżć.Jego zachowanie przeczy jego sł...
    • Ten post jest skierowany wylacznie do kobiet ktore zostaly zranione,zdradzone lub w jakis inny sposob skrzywdzone przez mezczyzn.Otoz moj facet jak zdal sobie sprawe ze nie dam mu sie przeleciec(jestem dziewica)to dal sobie najwyrazniej ze mna spokoj...nie odzywa sie do mnie juz 2 miesiace a pozatym napisal mi bardzo przykrego smsa ze niemozemy sie spotykac (wymyslil bardzo bzdurny powod) i takie tam bzdety.A na opisie gg ma napisane ze idzie sobie na piwko z kumplami!!!Robi mnie ...
    • mam faceta od 2 lat. bardzo go kocham, uwielbiam spędzać z nim cały wolny czas lecz problemem jest to że nie potrafi mnie zaspokoić i chyba nigdy mu sie naprawde to nie udało. pod jego nieobecność poszłam ze znajomą do kawiarni, tam poznałam fajnego faceta i wyszło na to że spędziłam z nim noc a nawet nie jedną. był boski. nie wiem czy powiedzieć o tym mojemu xx. nie wyobrażam sobie życia bez niego a tamten facet nic dla mnie nie znaczy. NIE WIEM CO ROBIĆ to jest przytłaczające
    • Nie zawiedź mnie Tylu ludzi już zraniłam, Tylu ludzi opuściłam, Jeszcze więcej mnie tez zrani, Opuści mnie tez tak. Jesteś gdzieś tam daleko, Myślisz o mnie - zdarza się Lecz wybrałam inną drogę, Bolało nie mniej mnie. Ref.: Boże nie wiem, czego szukam, Pomóż mi to znaleźć, Włóczę się jak pies, Niby dobrze, ale nie jest wcale, tak Jak myślisz. Boje się, ze nie potrzebnie... Wierze w miłość – nie przestanę, Powiedz słowo, że Ty nie, Wsiądę w po...
    • 3 miesiace temu zostawil mnie facet...tak go za to nienawidze, ze az sama jestem przerazona tym uczuciem. kochac i nienawidzic?? mozna tak??
    • Czy zwiazek ktory juz kiedys sie nie udal moze sie udac w przyszlosci?? Czy warto wracac do kogos kto raz juz cie zawiodl??
    • Witam, Mam takie pytanie, ale zeby je zadac opisze pewna sytucje z zycia codziennego. Idzie sobie przystojny chlopak (powiedzmy ze tak przystojny jak 1 na 100) i sobie idzie i idzie. Nagle 100 metrow od siebie widzi "laske", ktora jak na komende sie prostuje i udaje ze cos ssa itp. Mine ma groźna, jakby chciala zabic oczami. Albo sie usmiecha, roznie moze byc. Teraz zakladamy ze to ty (ktora czytasz post) jestes ta atrakcyjna dziewczyna. Pytania: 1. Czego w zasadzie oczekujesz...
    • Złamałam dana obietnice!! Powiedziałam prawde tzn powiedziałam mu (bardzo mi na nim zalerzy) ze złamałam tą obietnice którą jemu złozylam!! On jest osobą która w gruncie rzeczy nie wybacza i sam stwierdził ze stracił do mnie zaufanie, ze jestem kolejna osoba która go zraniła.. Chce odbudowac to co zburzyłam ale on twierdzi ze sie nie da!! Co mam robic?? Trace go!! Pomózcie!!
    • Ja, ogólnie rzecz biorąc nie lubię się całować. Na imprezie - makabra, puder dosłownie zlizany. W domu - przecież jak się rzuci i dossa to zranić potrafi. Jeszcze te nieogolone, drapiące buźki, ślinotok i tak "namiętny" pocałunek, że oddechu nie idzie złapać. A jak jest u was ??? P.S. Pocałunki z chomikami czy innymi zwięrzetami mnie nie interesują. Lizanie rowa także.
    • mój chłopak dziś bardzo mnie zranił, zupełnie przez przypadek , poprostu powiedział coś czego wcześniej nie przemyślał, ostatno zdarza się to coraz częściej. jak myślicie czy on przestaje mnie kochać? (jestem dysortografem)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się