Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      zwiazki

zwiazki

(5 wyników)
    • zwiazki moich znajomych bo sama nie jestem szczesliwa. Teraz zdalam sobie z tego sprawe i nie wiem czy mi jakas pomoc psychologa nie jest potrzeba. Jestem w zwiazku ale ciagle oczekuje czegos wiecej. Nigdy mi nie bylo dobrze, ciagle za czyms nieistniejacym tesknie. Moj mezczyzna jest opiekunczy, zapewnia milosc, czulosc i rozrywke w postaci licznych wyjazdow, imprez taki i do tanca i rozanca. Jednak i tak tesknie za czyms innym przy okazji robijajac malzenstwo przyjaciela i zareczyny bylego c...
    • Wierzycie w takie? Perfekcyjnie dobrane pary, zycie bez ktotni, ze wzajemnym zrozumieniem, zaufaniem i wsparciem w kazdej sytuacji, wiecznie zakochane, pelne niegasnacej mimo lat namietnosci, takie kiedy partner jest dla was najlepszym przyjacielem etc. Co o tym myslicie? To naprawde wyglada tak nierealnie?
    • bo mnie szczerze wcale nie razi, znam i znalam wiele dziewczyn - bialych, ktorych partnerzy byli czarnoskorzy. Dziwnym trafem nie znam pary :ona czarnoskora, on bialy. Znam pare ona Polka , on Chinczyk - piekna maja coreczke. Inna para ona Rosjanka, on z Indii - maja sie swietnie, mimo ze ona narzeka na obyczaje rodziny meza. Kolejna para, kolega meza z pracy , przywieziony z Dominikany przez o wiele starsza partnerke. Doslownie- kobieta na wakacjach zakochala sie w mlodym egzotycznym chl...
    • znajomych? Kurcze ostatnio jak rozmawiam z którąś z koleżanek to okazuje się, ze jej małżeństwo przechodzi poważny kryzys albo sę rozpada. Jedna własnie wnosi sprawę rozwodową, druga się nad tym zastanawia, no ale dzieci.....męza nie kocha, kolejna uważa, ze sama w te "gó..." wdepnęła więc musi w nim tkwic, bo z pewnych względów rozwiesc sie nie moze.....ja pierdzielę co się dzieje?;/ jedna straciła meza w wypadku...no ale to juz inna kwestia:( wpływu na to nie miała:( tylko w moi...
    • czy wg was w dzisiejszych czasach pelnych zdrad,romansow,rozwodow mozliwa jest jeszcze taka prawdziwa milosc do grobowej deski,zycie bez skokow w bok tylko z 1 partnerem,mezem?bo ja w to wierze:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się