Forum Kobieta Feminizm
ZMIEŃ
      zwiazki

zwiazki

(4 wyniki)
    • Notariuszka z Sao Paolo zarejestrowala zwiazek partnerski ustanowiony przez mezczyzne i dwie kobiety :P Linkow nie wklejam, zeby nie zostac posadzony o stronniczosc, ale na GW tez sie cos w temacie znajdzie (choc nie wiem z jakim komentarzem).
    • Odnosnie tego postu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=39482251&a=39565767 a dokladniej wypowiedzi Tgmen : "A co ma satysfakcja w związku do oceny społeczeństwa...czy o zadowoleniu Twoim z dziewuchy wypowiada się Twoje Podwórkowe Kółko Różańcowe albo inna społeczność?" Czy uwazacie ze zwiazek dwojga ludzi polega na tym zeby sie tylko zaspokajac? Czekam na odpowiedzi i inne sugestie. Pozdrawiam.
    • od paru lat jestem zagranica. studiuje. w pl rowniez studiowalam, mam dwa tytuly, mysle o doktoracie. bedac w pl mialam sprecyzowane cele, plany i nie ubolewalam nad faktem, ze jestem sama, bo zawsze wokol mnie bylo duzo ludzi, z racji studiow, byly to kontakty satysfakcjonujace intelektualnie i towarzysko. z polskiej perspektywy jestem kobieta jakos tam spelnione, wyzwolona, twarda, nowoczesna itd. samodzielna, wyksztalcona, niezalezna. zwiazki z panami nigdy nei byly moja mocna ...
    • wczoraj wieczorem (juz praktycznie to o 1 w nocy) lezalam sobie na waskiej kanapie w objeciach najkochanszego chlopaka rozmawialismy....i nie jestesmy razem bo on nie chce i nie chce robic mi nadzieji ale mowil ze jestem mu potrzebna i ze chce sie dla mnie zmienic bo go trzymam w ryzach i ze nie jest gotowy teraz na zwiazki i ze potrzebuje czasu zeby ochlonac ale to ze po 3 latach wyladowalismy w objeciach swiadczy chyba ze jednak duzoooooooooooooooooo nas łaczy:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się