Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      zwiazki

zwiazki

(13 wyniki)
    • Jestesmy z moim partnerem w zwizku 4 lata, mieszkamy razem, planujemy slub. Ostatnio podczas przeprowadzki odkrylam w jego ksiazkach zdjecia eks sprzed .... 14 lat !!! Listy milosne etc... Wszyscy mamy jakas przeszlosc, ale zrobilo mi sie przykro ... czy myslicie, ze to norma, a moze powinnam cos powiedziec, zle sie z tym czuje...
    • zwiazki(6)

poniewaz pojawiaja sie ciagle pytania o zwiazki, wklejam dla wszystkich zainteresowanych link: serwisy.gazeta.pl/walentynki/1,62766,2166708.html moze ktos od tego zmadrzeje;))) Pauli
    • istnieja jeszcze takowe gdzie jest milosc, szacunek, zrozumienie??? bez zdrad wyzwisk,oszustwa???Czy kazdy z nas kryje jakas tajemnice przed druga osoba,ktora kocha i ktrej ufa?Jakie cechy u parnera cenicie??Ach ten pogmatwany swiat...:(
    • boje sie ze trafie na qrwe ktora daje kazdemu kolesiowi w pracy, i najlepiej na tym wychodze. Zony kumpli daja du.py na boku a ci frajerzy caly czas mysla ze ich 30 to takie slodkie kobietki!! buehehe :))
    • w wiekszosci zwiazkow po dluzszym czasie przestajemy sie starac, nasz partner przestaje nam imponowac i podobac sie fizycznie...jak odswiezac dlugie zwiazki?macie jakies sposoby,na unikniecie przyzwyczajenia??
    • powiedzcie jak zaczynaly sie Wasze zwiazki-czy to byla milosc od pierwszego wejrzenia,czy na poczatku bylo pod gorke? Kto bardziej zabiegal i dzwonil do drugiej osoby-ona czy on? I czy jedna ze stron sie przelamala po jakims czasie?Opowiedzcie
    • Pytanie jak w temacie. opcje są dwie: 1. jasne postawienie sprawy to koniec bo... 2. nieodbieranie tele chyba ze ktoś ma inne sposoby
    • ciekawi mnie czy prostytutki maja w doslownym tego slowa znaczeniu facetow z ktorymi chodza, partnerow. I jak to wyglada czy np facet jest zazdrosny ze ja codziennie inni popychaja albo ze nie rozmawiaja o jej pracy wogole i udaja ze rzecz nie istnieje albo ze traktuja to jak najzwyklejsza prace i rozmawiaja np o pracy "ooo ale dzisiaj byl taki z Maczuga Herkulesa". Jakos trudno mi sobie wyobrazic cala sytuacje. Ma ktos moze jakies wiesci jak to jest ?, a moze ktoras z Forumowicze...
    • Sorry ze po angielsku. Zapodawajcie smialo po polsku. You say you love me – but you only need my company You say you love me – but you only need my supporting arm You say you love me – but you only like my body You say you love me – but you only like my mind You say you love me – but you only need me in your bed You say you love me – but you only need my company, my supporting arm, my body, my mind and me in your bed. That ain’t love. ...
    • Powiedzcie mi drodzy moji jak to jest z tym dziewictwem?? Niby większość z Was deklaruje, że chceilibyście, zeby Wasza kobieta pierwszy raz przeżyła właśnie z Wami, a jednak znam przypadki, gdy ten fakt okazał się początkiem końca związku. Z góry dzięki za opinie:)
    • Ciekawe co w zwiazku z tym zrobia nasi niemieccy "fani"... Podobno najwiecej zwiazkow do rejestracji czeka w Berlinie...
    • czesto zaczynasie zycie seksualne od wspólnego onanizowania sie z bratem czy kuzynem. Czy to jest bardzo rozpowszechnione i jak dlugo trwaja takie zwiazki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się