laura988 26.04.13, 10:50 Jakie macie opinie na temat tej firmy. Myslałam m.in. o misce klozetowej ROCA, ale wiele ich produktów ma kiepskie opinie na temat jakości właśnie... Jak się sprawdza Cersanit? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozydar4 Re: Ceramika łazienkowa Cersanit 10.05.13, 14:11 Ostatnio zorganizowali ciekawą akcję Zgodnie z normami, miska WC zawieszona na stelażu podtynkowym musi utrzymać obciążenie 400 kg. Sprawdzili to i okazło się, że ł?azienkowe stelaże podtynkowe wc był?y w stanie utrzymać ciężar samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruś Re: Ceramika łazienkowa Cersanit IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.13, 16:48 Roca zawsze tworzyła ceramikę łazienkową na najwyższym poziomie. Sam mam jej produkty w domu i nie mam z nimi żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butter Re: Ceramika łazienkowa Cersanit IP: *.traco.pl 06.09.13, 10:28 kulisy akcji obciążenia samochodem stelaży Roca są tu www.youtube.com/watch?v=95TS4NKMGCI poza tym Roca słynie z jakości Odpowiedz Link Zgłoś
novationen Re: Ceramika łazienkowa Cersanit 16.05.13, 08:28 Roca ok, robi dobrą ceramikę (gorzej wypada z produkcją płytek...). Natomiast jeśli zależy Ci na śnieżnobiałym WC, brodziku czy wannie, to jednak KOŁO pod tym względem wypada o niebo lepiej... My do nowobudowanego domu zdecydowaliśmy się na KOŁO własnie z tego względu. Odpowiedz Link Zgłoś
lula5-0 Re: Ceramika łazienkowa Cersanit 30.05.13, 08:03 Roca, Cersanit czy Koło to trzy wiodące firmy na naszym rynku i jakościowo są porównywalne. Tutaj bardziej chodzi o sam design ceramiki, różne kształty i wielkości, odcienie bieli itd. Każda z tych firm ma swoje serie produktowe i wybieramy, to co nam najbardziej pasuje. Cena też ma znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Ceramika łazienkowa Cersanit IP: *.mikolow.multimetro.pl 06.09.13, 23:08 Z tego zestawienia to chyba jednak Cersanit trochę odstaje od konkurencji. Koło i Roca jak najbardziej ok, wszystko zleży od gustu ale chyba Roca ma ciekawsze miski. Odpowiedz Link Zgłoś