Dodaj do ulubionych

Jakość srebra np. Apart a Swarovski?

15.04.14, 09:37
Czym się różni jakościowo np. zawieszka zakupiona w Aparcie, Kruku itp. od no name, Swarovskiego itp. poza ceną, bo np. w Aparcie zawieszki srebrne kosztują grubo ponad 100zł a np. każdego innego można kupić za 30zł. Niby te same próby, bo 925.
Obserwuj wątek
    • salma75 Re: Jakość srebra np. Apart a Swarovski? 15.04.14, 09:46
      Ja się tylko o Aparcie mogę wypowiedzieć - niczym od zawieszek no name się nie różni. Dwie moje zawieszki z Apartu rozpadły się, ich biżuteria nie jest warta swojej ceny.
      Mam od kilku lat bransoletkę Pandora, właściwie jej nie zdejmuję - jakość pancerna.
      • podkowa_szczescia Re: Jakość srebra np. Apart a Swarovski? 15.04.14, 12:26
        Masz link do tej bransoletki?
        • salma75 Re: Jakość srebra np. Apart a Swarovski? 15.04.14, 12:51
          Yyy... no Pandora, tu masz wszystko - Pandora.
          Mam bransoletkę srebrną, taką i skórzaną - taką.
          Koraliki kupują mi bliscy, ziarnko do ziarnka... wink. Na urodziny, imieniny, z okazji Dnia Matki, pod choinkę. Oni mają prezent gotowy, a ja radochę smile.
          Tak jak pisałam, Pandora jest nie do zdarcia, solidna robota.
    • jadis76 Re: Jakość srebra np. Apart a Swarovski? 15.04.14, 12:41
      a gdzie oryginalnego Swarovskiego kupisz za 30 zł ?
      to co sprzedają na all w tej cenie niestety niewiele ma wspólnego ze swarovskim
      oryginalne kosztują sporo np
      www.swarovski.com/Web_PL/en/1206/category/Beads_/Beads_-_black___white.html
      nosze akurat i swarovskiego i pandorę; oryginalne są nie do zdarcia, piękny połysk wiele lat, a bez specjalnego czyszczenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka