Wiem że odzież zimowa reima tec i kaxs kappahla jest na forum bardzo chwalona i dlatego planuje kupić synkowi 2-częściowy kombinezon na przyszły sezon (będzie miał wtedy 3 lata). Byłam dzisiaj w Kappahlu bo chciałam obejrzeć kurtki/spodnie i szczerze powiedziawszy jestem trochę w kropce

Z jednej strony widać że ubrania sa dopracowane, materialy wysokiej jakości, fajne kolory i dizajn itp ale z drugiej strony to hmmm wydawały się trochę cienkie. Mam teraz kombinezon Lassie by Reima(kupiony dzięki forum) i jest grubszy, podszewka polarowa - synkowi jest naprawdę w nim ciepło i nie trzeba zakładać tony ubrań pod spód. I tak się zastanawiam, czy pod taka kurtkę Kaxs trzeba zakładać jeszcze polar (chodzi mi o codzienne użytkowanie, synek nie będzie jeździł na nartach)?Czy kurtki Reima tez są tak wykonane jak Kaxs?Moze powinnam kupic cos innego bo te ubrania to raczej dla starszych dzieci?A moze sie myle i one są ciepłe bo sa uszyte z super,mega nowoczesnego materiału?Oświećcie mnie pls bo jestem totalnie zielona w tym temacie, nie nosze takich ubrań i się na tym zwyczajnie nie znam.