gazeta_mi_placi Re: testowanie 07.02.10, 10:14 "DLA MNIE JESTEŚ JOLANTĄ RUTOWICZ FORUM GAZETA PL" BY LOCZEK62 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hkoficyp1998 Twardziele bez limitu playtube IP: *.interkar.pl 09.08.13, 09:17 vidownia.pl/filmy-online/twardziele Zdobywcy Oscarów Al Pacino ("Zapach kobiety"), Christopher Walken ("Łowca jeleni") i Alan Arkin ("Operacja Argo") w komedii kryminalnej o tym, że na wielką rozróbę nigdy nie jest za późno. Film producentów "Za wszelka cenę". Val (Al Pacino) wychodzi na wolność po 28 latach spędzonych w więzieniu. Czeka na niego najlepszy przyjaciel Doc (Christopher Walken). Niebawem dołącza do nich trzeci kompan z młodości, Hirsh (Alan Arkin). Wbrew metryce i zdrowemu rozsądkowi panowie niee widzą siebie w roli spokojnych emerytów. Są otwarci na wszelkie opcje korzystania z życia vidownia.pl/filmy-online/twardziele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koyhifpc1988 Mission: Impossible - Ghost Protocol bez limitu playtube IP: *.interkar.pl 09.08.13, 14:07 vidownia.pl/filmy-online/mission-impossible-ghost-protocol Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku. vidownia.pl/filmy-online/mission-impossible-ghost-protocol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kfcphiyo1917 Very Harold & Kumar 3D Christmas, A bez limitu kinomaniak IP: *.interkar.pl 09.08.13, 17:43 vidownia.pl/filmy-online/very-harold-kumar-3d-christmas-a Kumar Patel (Kal Penn), Harold Lee (John Cho) i Neil Patrick Harris, sieją spory zamęt przed zbliżającymi się świętami Bożego Narodzenia. Bohaterowie nie utrzymują ze sobą kontaktu od kilku lat. Otóż Harold przygotowuje się na przyjęcie w swoim domu rodziny apodyktycznego teścia. Zaś Kumar przeżywa rozstanie ze swoją dziewczyną, paląc marihuanę. Kiedy Kumar na progu swojego domu znajduje dziwną przesyłkę, próbując ją dostarczyć do Harolda, doprowadza do spalenia nagradzanej choinki teścia Harolda. Tak Harold i Kumar wyruszają na kolejną pełną zabawnych przygód wyprawę w poszukiwaniu idealnej choinki nagradzanej choinki teścia Harolda. Tak Harold i Kumar wyruszają na kolejną pełną zabawnych przygód wyprawę w poszukiwaniu idealnej choinki. vidownia.pl/filmy-online/very-harold-kumar-3d-christmas-a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckoihpfy1909 Percy Jackson i Bogowie Olimpijscy: Złodziej Pioruna bez limitu ekino IP: *.interkar.pl 10.08.13, 02:28 vidownia.pl/filmy-online/percy-jackson-i-bogowie-olimpijscy-z-odziej-pioruna Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku. vidownia.pl/filmy-online/percy-jackson-i-bogowie-olimpijscy-z-odziej-pioruna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yokhficp2000 Spartakus: Wojna potępionych / Spartacus: War of t IP: *.uh.net.pl 18.10.13, 18:44 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/spartakus-wojna-potpionych-spartacus-war-of-the-damned-s01e05-blood-brothers-sezon-1-odcinek-5 Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku. vidownia.pl/spartakus-wojna-potpionych-spartacus-war-of-the-damned-s01e05-blood-brothers-sezon-1-odcinek-5 Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokyhifc1954 Devious Maids s01e03 Wiping Away the Past sezon 1 IP: *.uh.net.pl 19.10.13, 11:15 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/devious-maids-s01e03-wiping-away-the-past-sezon-1-odcinek-3 Życie kilku latynoskich pokojówek toczy się pośród bogaczy z Beverly Hills. vidownia.pl/devious-maids-s01e03-wiping-away-the-past-sezon-1-odcinek-3 Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ykfhiocp1905 GJ-bu Chuutou-bu s01e11 Agreement Cancelled sezon IP: *.uh.net.pl 19.10.13, 12:20 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/gj-bu-chuutou-bu-s01e11-agreement-cancelled-sezon-1-odcinek-11 Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku. vidownia.pl/gj-bu-chuutou-bu-s01e11-agreement-cancelled-sezon-1-odcinek-11 Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kyhcfipo1903 Czarna lista / The Blacklist s01e02 No. 216: The F IP: *.uh.net.pl 19.10.13, 12:58 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/czarna-lista-the-blacklist-s01e02-no-216-the-freelancer-sezon-1-odcinek-2 Najbardziej poszukiwany przestępca świata oddaje się w ręce stróżów prawa i obiecuje pomóc schwytać dawnych wspólników. Warunkiem jest możliwość współpracy z wybraną przez siebie, początkującą agentką FBI. vidownia.pl/czarna-lista-the-blacklist-s01e02-no-216-the-freelancer-sezon-1-odcinek-2 Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iypchkof1962 Demony da Vinci / Da Vinci's Demons s01e03 The Pri IP: *.uh.net.pl 19.10.13, 17:49 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/demony-da-vinci-da-vincis-demons-s01e03-the-prisoner-sezon-1-odcinek-3 Da Vinci widzi i przewiduje rzeczy, których inni nie dostrzegają. Dzięki wspaniałym projektom odkrywa tajemnice wszechświata. Jego niezwykły dar jest doceniany przez targane wojną włoskie miasta-państwa, dlatego konstruuje wyrafinowaną broń masowego rażenia na setki lat, zanim ktokolwiek mógłby ją sobie wyobrazić. Jednak jego prawdziwym powołaniem jest odkrycie tajemnic wszechświata. Tymczasem Watykan bezlitośnie zwalcza tajemną wiedzę, która napędza geniusz Leonarda i jest w stanie wyzwolić ludzkość. Pasja, ambicja i niebezpieczeństwo to dopiero początek tej historii. Da Vinci poszukuje Księgi Liści, mistycznego kompendium tajnej, zakazanej wiedzy, która według legendy odkrywa sekretną historię naszego świata. W swoich poszukiwaniach trafia do rzekomo nawiedzonego miasta. Stanie oko w oko ze środkowoeuropejskim władcą i szaleńcem, Vladem Draculą; włamie się do Tajnego Archiwum Watykańskiego w poszukiwaniu prawdy. Żeby bronić Florencji, stworzy broń masowego rażenia. Będzie jednak zmuszony ponieść konsekwencje swoich czynów. Za chaos, który wywoła dla dobra ludzkości, przyjdzie mu zapłacić wysoką cenę. ... w stanie wyzwolić ludzkość. Pasja, ambicja i niebezpieczeństwo to dopiero początek tej historii. Da Vinci poszukuje Księgi Liści, mistycznego kompendium tajnej, zakazanej wiedzy, która według legendy odkrywa sekretną historię naszego świata. W swoich poszukiwaniach trafia do rzekomo nawiedzonego miasta vidownia.pl/demony-da-vinci-da-vincis-demons-s01e03-the-prisoner-sezon-1-odcinek-3 Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipyohcfk1929 Dancing on the Edge s01e03 sezon 1 odcinek 3 [201 IP: *.uh.net.pl 19.10.13, 19:12 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/dancing-on-the-edge-s01e03-sezon-1-odcinek-3 Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku. vidownia.pl/dancing-on-the-edge-s01e03-sezon-1-odcinek-3 Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iypckfoh1996 Hemlock Grove s01e13 Forever Howl sezon 1 odcinek IP: *.uh.net.pl 20.10.13, 01:11 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/hemlock-grove-s01e13-forever-howl-sezon-1-odcinek-13 Kiedy w mieście Hemlock Grove zostaje brutalnie zabita młoda dziewczyna, rozpoczyna się polowanie na mordercę. vidownia.pl/hemlock-grove-s01e13-forever-howl-sezon-1-odcinek-13 Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okifchyp1995 Golden Boy s01e10 Sacrifice sezon 1 odcinek 10 [20 IP: *.uh.net.pl 21.10.13, 04:23 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/golden-boy-s01e10-sacrifice-sezon-1-odcinek-10 Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku. vidownia.pl/golden-boy-s01e10-sacrifice-sezon-1-odcinek-10 Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipofhkyc1979 David Hyde Pierce bez limitu chomikuj IP: *.uh.net.pl 21.10.13, 23:58 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/david-hyde-pierce Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku. vidownia.pl/david-hyde-pierce Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochypfik1944 Seth Peterson bez limitu ekino IP: *.uh.net.pl 22.10.13, 01:02 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/seth-peterson Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku. vidownia.pl/seth-peterson Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phficoky1989 Sullivan Stapleton bez limitu kinomaniak IP: *.uh.net.pl 22.10.13, 02:06 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/sullivan-stapleton Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku. vidownia.pl/sullivan-stapleton Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hpikycfo1999 Allison Miller bez limitu youtube IP: *.uh.net.pl 22.10.13, 11:19 Pobierz lub oglądaj online z pozniższego linku: vidownia.pl/allison-miller Długo szukałem odpowiedniego, szybkiego i wszystkomającego seriwsu z filmami online zam do oglądania bez limitu po polsku. vidownia.pl/allison-miller Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś